MATIJA DJANJESIC Cropix
Stigla potvrda s Maksimira

Kraj sezone za skupo Dinamovo pojačanje: ‘Najteže razdoblje mog života i karijere‘

‘Uvjeren sam da ću se vratiti spremniji i nikad više motiviraniji za nove izazove i pobjede‘
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 10. travanj 2023. 19:59

Za Boška Šutala sezona je završila. U Dinamu su odlučili preventivno sačuvati braniča i ne riskirati.

"Nakon operativnog zahvata, Boško je krenuo u rehabilitaciju i trenažni proces te je i konkurirao za igranje službenih utakmica. Nažalost, zaostala je manja bolnost koju je igrač osjetio i zbog koje nije mogao dati sto posto svojih mogućnosti. S obzirom na to da ne želimo riskirati da zaigra dok nije u potpunosti spreman, klub i igrač dogovorili su "toaletu zgloba" zbog kojeg Boško sigurno neće zaigrati za plave do kraja sezone, ali će nakon navedenog zahvata biti u mogućnosti trenirati u potpunosti bez ikakvih bolova", priopćili su iz zagrebačkog kluba.

image

Bruno Petković i Boško Šutalo

ZELJKO HAJDINJAK Cropix

U poslijepodnevnim satima ponedjeljka oglasio se i Dinamov branič:

- S obzirom na situaciju u kojoj se nalazim, imam potrebu da obavijestim sve navijače Dinama te cjelokupnu javnost kako sam u razgovoru s medicinskim osobljem, trenerom te vodstvom kluba odlučio završiti ovu sezonu. Naravno da mi nije lako donijeti ovu odluku, ali to radim isključivo iz razloga kako bi se što bolje pripremio za ljetne pripreme te početak nove sezone - rekao je Šutalo pa dodao:

- Posljednjih sedam mjeseci bilo je najteže razdoblje mog života kao i moje karijere. Od nesretnog događaja na utakmici protiv Šibenika, operacije, dobivene bakterijske infekcije, cjelokupne rehabilitacije sve do ovog trenutka kad znam da neću više moći pomoći momčadi na terenu ove sezone. Došao sam u klub pun samopouzdanja i motivacije da zajedno napravimo velike stvari i uvjeren sam da ćemo to i ostvariti. Hvala svima na podršci koju mi pružate cijelo ovo vrijeme. Siguran sam da se vidimo uskoro. Uvjeren sam da ću se vratiti spremniji i nikad više motiviraniji za nove izazove i pobjede - prenio je Dinamo na klupskim društvenim mrežama njegovu izjavu.

Otkako je ljetos u transferu teškom 4,05 milijuna eura stigao iz Atalante Šutalo je za Dinamo odigrao osam utakmica.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
03. svibanj 2024 11:18