GORAN MEHKEK Cropix
REAKCIJE IGRAČA

Kulenović: ‘Čudesan je osjećaj zabiti, pogotovo jer sam domaći dečko. A on je vanserijski talent‘

Reakcije Modrih nakon velike europske pobjede
Piše: SNObjavljeno: 20. kolovoz 2024. 23:32

Dinamo je u prvoj utakmici doigravanja za Ligu prvaka slavio 3:0 protiv Qarabaga. Marko Pjaca doveo je Modre u vodstvo u 29. minuti, dok je sve nade azerbajdžanskog sastava, barem što se tiče utakmice na Maksimiru, potopio Sandro Kulenović dvama pogocima.

- Dobra utakmica, dobar rezultat. Kad su se otvorili, moglo je biti i više. Nećemo se žaliti, to je dobar rezultat, idemo s velikim samopouzdanjem u Baku - rekao je Pjaca za Arenasport pa nastavio:

- Prvi pogodak u službenoj utakmici od povratka na Maksimiru? Velika sreća, olakšanje, jako mi je drago, ponajviše zbog momčadi. Drago mi je da sam to ostvario na Maksimiru u prvoj europskoj utakmici sezone.

Uzvrat?

- Ne mislim da je gotovo. Pokazali su koliko su dobra ekipa. Definitivno idemo sa samopuzdanje , ali nikako ih ne smijemo olako shvatili. Imali su dosta prilika u prvom poluvremena, moramo ići s puno respekta - zaključio je i zahvalio navijačima na podršci.

Kulenović se ponovno pokazao kao Jakirovićev "džoker", ušao je u 63. minuti pa dvama golovima u razmaku od pet minuta osigurao Dinamu veliku prednost pred uzvrat.

- Napravili smo ono što smo htjeli i idemo s prednošću u Azerbajdžan. Imali smo prilike zabiti još poneki gol, ali trebamo biti zahvalni i za ovo. Sada se trebamo pripremiti za sljedeću prvenstvenu utakmicu.

Golovi?

- Čudesan je osjećaj zabiti u ovoj utakmici, posebno jer sam ja domaći dečko, ovdje sam rođen i odrastao sam u Dinamu. No, trebamo biti oprezni u uzvratu.

Dvostruki strijelac posebno je nahvalio Martina Baturinu.

- Svi znamo o kakvom se igrači radi. On s razlogom nosi broj 10. Vanserijski je talent, ja mu se zahvaljujem na asistenciji, a zašto on nije zabio na moju, to ne znam - kazao je nasmiješeni Kulenović.

Pred kamerama Arenasporta zatim se pojavio "prozvani" Baturina.

- Lijepa pobjeda, sjajna atmosfera, moglo je možda i bolje u nekim trenucima, ali sve u svemu jako dobro - kazao je Dinamov dragulj pa dodao:

- Zašto nisam zabio na asistenciju Kulenovića? Žao mi je, mislio sam da sam sve napravio kako treba. Nekad uđe, nekad neće u gol.

Utakmica za tjedan dana?

- Imamo iskustva za uzvratima, nekad smo i ispadali. Zato mi je žao tih šansi...

Petar Sučić je dodao:

Pohvale dečima za zalaganje, trud i igru večeras. Znali smo da su težak protivnik i da će se doći nadigravati - kazao je i dodao:

- Naš je plan ostvaren, stekli smo veliku prednost, ali znamo da ništa nije gotovo. Znamo od prošle godine da nas tamo čeka teška utakmica. Ići ćemo igrati i izboriti Ligu prvaka.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. rujan 2024 11:15