Arijan Ademi, Tomislav Butina i Mihael Mikić

 DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
TEK JE JEDNA ZAPREKA

Legenda i miljenik navijača preuzima drugu najvažniju funkciju u Dinamu, a novu ulogu dobiva i Damir Krznar?

Krucijalno mjesto u modrom klubu ostalo je otvoreno nakon nedolaska Romea Jozaka...
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 30. prosinac 2021. 17:01

Funkcija šefa Dinamove škole, nakon trenera prve momčadi, označena je kao najvažnija u Maksimiru, važnijom od uloge sportskog direktora. Puno se zadnjih tjedana pričalo tko će preuzeti taj vrući krumpir, nakon što je Željko Kopić postao trener prve momčadi. Romeo Jozak kao sportski direktor upravo se trebao najviše baviti organizacijom škole, ali kako on nije došao, to je krucijalno mjesto ostalo otvoreno. Trenutno je prvi kandidat za tu poziciju Tomislav Butina! Klupski velikan, navijački miljenik, bivši reprezentativac, glavni trener golmana u školi, sad bi trebao uzeti jednu od najvažnijih funkcija u Maksimiru. Važan čovjek u novoj križaljci škole bio bi i Anđelko Ivanjko, dugogodišnji tajnik Akademije, čovjek koji puno toga rješava.

image

Tomislav Butina

RONALD GORSIC/CROPIX Cropix

Jedna je tek prepreka pred Butinom, nije mala, on nema Pro licencu koja je nužna za taj posao, ali se u Dinamu nadaju da bi se to moglo riješiti...

No, u zadnje vrijeme u Maksimiru nijedna odluka nije sigurna dok se ne usuglase svi 'apostoli', oni u Zagrebu i oni u Međugorju, zato, pričekajmo na konačnu odluku. Dok Butina ne ispuni uvjete, formalno bi šef škole mogao biti Marijan Vlak!

A Damir Krznar, donedavni trener A momčadi koji je odbio biti sportski direktor i šef škole možda će biti novi trener B momčadi. Igor Cvitanović je bivši, poslao je i poruku igračima da ih na treningu čeka Krznar. Iako, nije službeno Krznar prihvatio, takav je mogući epilog, čovjek koji je srušio Tottenham uskoro će voditi trećeligaše.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 04:05