Arijan Ademi

 NIKSA STIPANICEV Cropix
DVA GOLA I ASIST

Makedonci se raspisali o Dinamovom heroju: ‘Uništio nam je snove! Igrao je poput prekaljenog napadača‘

Jedan od ključnih igrača Sjeverne Makedonije bio je Dinamov igrač odluke u dvomeču sa Škupijem.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. srpanj 2022. 06:12

Hrvatski nogometni prvak uspio je proći onog iz Sjeverne Makedonije, Dinamo je nadigrao Škupi ukupnim rezultatom 3:2 u dvije utakmice i plasirao se u 3. pretkolo Lige prvaka. Nakon uzvrata u Skoplju kojeg su Modri pogotkom Arijana Ademija pobijedili minimalnim rezultatom, bilo je zanimljivo vidjeti reakcije pojedinih makedonskih medija. Poglavito nakon što ih je iz Lige prvaka izbacio jedan od stožernih igrača njihove reprezentacije, i to na makedonskom nacionalnom stadionu u Skoplju.

Da stvar bude za Dinamovog prvog ovosezonskog euro-suparnika još bolnija, Arijan Ademi je izravno sudjelovao kod sva tri Dinamova pogotka u dva susreta. Jedan je zagrebački pogodak zabio, drugog je namjestio, a u strijelce se upisao i na stadionu koji nosi ime po prerano preminulom makedonskom pjevaču, Toši Proeskom.

image

Arijan Ademi

DAMIR KRAJAC Cropix

>>> POGODAK ADEMIJA U SKOPLJU POGLEDAJTE OVDJE <<<

- Bio je poput prekaljenog napadača. Još se nije niti krenulo s centra u drugom poluvremenu, a Škupi je već primio pogodak. Dinamo je izgradio sjajnu akciju, a Ademi se našao u srcu kaznenog prostora odakle mu nije bilo teško pospremiti dodavanje Menala u mrežu Naumovskog - pišu kolege s portala Gol.mk.

- Uništio nam je snove. Kao i obično, iz drugog plana stigao je u pravom trenutku i zabio, niti dvije minute nakon što je počelo drugo poluvrijeme. Bio je ključni igrač Dinama kroz obje utakmice - stoji poseban tekst na portalu Sport1.mk.

Linker
26. travanj 2024 21:58