RONALD GORSIC Cropix
DOČEKALI SU GA

Maksimirskoj fešti pridružio se i čovjek kojeg je Dinamo doveo kao zamjenu za Ivanušeca

Luka Stojković vratio se na terene po prvi put nakon 24. kolovoza 2023. godine
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 26. svibanj 2024. 19:48

Maksimirskoj fešti u posljednjem kolu HNL-a pridružio se, u svojim debitantskim minutama u HNL-u, i Luka Stojković. Mladi, 20-godišnji Dinamov talent tako se vratio na terene po prvi put nakon 24. kolovoza 2023. godine, kada je zabilježio prvih 30-ak minuta za Modri klub u 3:1 pobjedi nad Spartom Prag.

Uslijedila je velika, teška ozljeda ligamenata, koja ga je udaljila s terena sve do posljednjeg, revijalnog kola. Poznato je kako se sa Stojkovićem nije htjelo niti najmanje riskirati, a u prilog je išla i činjenica da su Modri odigrali gotovo savršeni proljetni dio sezone, te pobjedom protiv Osijeka osigurali naslov prvaka dva kola prije kraja prvenstva.

image

Luka Stojković

RANKO SUVAR Cropix

Njegova modra avantura tek treba krenuti. U Dinamo je doveden kao zamjena za Luku Ivanušeca na lijevom krilu, a u međuvremenu se u zimskom prijelaznom roku prikupila još jedna opcija na toj poziciji, u vidu Arbera Hoxhe.

Isto mjesto je ove sezone okupirao i Gabrijel Vidović, a tek treba vidjeti hoće li se Dinamo u konačnici dogovoriti s Bayernom i osigurati njegove usluge za barem sljedeću sezonu. Modri će vrlo izgledno igrati i Europu, tako da će u svakom slučaju biti prilike za Stojkovića...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. svibanj 2024 19:48