Matt Watson
POSAO JE GOTOV

Mislav Oršić potpisao za Southampton! Sad je službeno: Dinamov majstor karijeru nastavlja u Premier ligi

Sve je riješeno na veliko zadovoljstvo svih uključenih strana, a pred Oršićem je novo dokazivanje.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. siječanj 2023. 18:31

Dan nakon što smo objavili da je između Dinama i Southamptona sve dogovoreno i da će Mislav Oršić potpisati za engleskog premierligaša, stvari su i službeno gotove. Najbolji europski strijelac u povijesti ZG-kluba, 30-godišnji hrvatski reprezentativac od ovoga je petka i formalno član "Svetaca".

Kao što smo prvi doznali posao je dogovoren za cifru od šest milijuna eura, a na Maksimir bi na ime raznih bonusa kroz vrijeme moglo sjesti još dodatnih dva milijuna eura. Podsjetimo, prva Southamptonova ponuda od pet milijuna odbijena je u Maksimiru, no Englezi nisu htjeli tek tako odustati od Mislava pa su uskoro i podebljali ponudu koja je ubrzo prihvaćena.

Menadžer Southamptona Nathan Jones izjavio je:

“Mislav će značajno doprinijeti našoj momčadi i drago mi je što smo ga uspjeli dovesti tako brzo ovog mjeseca. On je ozbiljan napadač i siguran sam da će svatko tko je pratio njegov napredak ili vidio što je postigao na Svjetskom prvenstvu uvidjeti njegov talent. Uzbuđeni smo što je ovdje.”

image
Matt Watson

Na to se nadovezao Mislav Oršić:

“Osjećam se jako sretno što sam ovdje, mislim da je san svakog nogometaša doći igrati u Premiership, a ja sam tu, spreman sam, motiviran i nadam se da ću pomoći momčadi u postizanju postavljenih ciljeva. Nevjerojatna je atmosfera u klubu i siguran sam da ću uistinu uživati ​​u vremenu koje ću provesti ovdje. Trenutno je pomalo teška situacija za klub, no smatram da se moramo držati zajedno. Imamo samo jedan plan - ostati u Premiershipu. Moramo naporno raditi svaki dan i nadam se da ćemo na kraju godine biti sretni.”

Linker
24. travanj 2024 09:44