BORIS KOVACEV Cropix
UZVRATNI DVOBOJ

Modri u atenskom paklu traže preokret, evo gdje možete gledati jedno od najtežih gostovanja u povijesti Dinama

Od 20:45 na rasporedu je druga utakmica trećeg pretkola Lige prvaka između AEK-a i Dinama
Piše: SNObjavljeno: 19. kolovoz 2023. 09:14

U subotu od 20:45 sati na rasporedu je uzvratna utakmica trećeg pretkola Lige prvaka između AEK-a i zagrebačkog Dinama. Modre čeka iznimno zahtjevan zadatak u borbi za playoff elitnog klupskog natjecanja Europe, izabranici Igora Bišćana u Ateni kreću s pogotkom minusa nakon 1:2 poraza na Maksimiru.

Nogometaši Dinama u petak su stigli u Atenu pod budnim okom policije, a AEK je izdao posebna upozorenja svojim navijačima uoči susreta koji uživo možete pratiti u televizijskom prijenosu na programu Max Sporta 1.

- Sve je jasno, čeka nas jako težak izazov, težak zadatak. Moramo pobijediti, želimo pobijediti. Vjerujemo u sebe, idemo se baciti na glavu i dati maksimum i vjerujemo da će to biti dovoljno za pobjedu i prolaz. Gdje je istina u odnosu snaga, teško je procijeniti, ali znamo da ćemo morati biti na vrhuncu da bi ostvarili ono po što idemo tamo. Suparnik je tvrd, iskusan, agresivan, nema praznog hoda i nestabilnosti, to će od nas zahtijevati visok nivo - poručio je, između ostalog, Igor Bišćan na preskonferenciji uoči odlaska u Grčku.

Linker
02. svibanj 2024 01:00