SPORTS PRESS PHOTO/DDP USA/PROFIMEDIA Sports Press Photo/ddp Usa/profimedia
MAKSIMIRSKI MERCATO

Na pomolu prvi Dinamov transfer: Mladi Švicarac želi doći odmah, hrvatski prvak ima samo jednu dilemu

Ta će se priča razmrsiti idućih dana. Uglavnom radi se na njegovom dovođenju.
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 27. siječanj 2023. 15:28

Puno se ovih dana priača o Dinamovim transferima, a kad se radi o mogućem dolasku stopera, Švicarca Bećira Omeragića (20), onda nam stižu vijesti da bi igrač želio na Maksimir već ovog zimskog prijelaznog roka.

Tu je Dinamo u dilemi, treba li ga sada, ili ipak bi ga doveo u ljeto. Ta će se priča razmrsiti idućih dana. Uglavnom radi se na njegovom dovođenju.

image

Bećir Omeragić

SPP-JP/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Spp-jp/shutterstock Editorial/profimedia

Dinamo na stoperskim pozicijama ima Josipa Šutala, Theophilea i Perića, te rekonvalescente Boška Šutala i Lauritsena, te mladog Gurlicu, a po potrebi poziciju stopera može odigrati i Stefan Ristovski.

Napadačke opcije su poznate, kao i one u veznom redu. Tako da na tim pozicijama nema potrebe za dovođenjem bilo kojeg igrača.



POGLEDAJTE PRVU EPIZODU ‘VAR SOBE‘

Hoće li ‘dvorske borbe‘ ostaviti traga na igru Dinama? Ima li Ivan Leko momčad za napad na prvo mjesto? Zašto je Osijek ušao oslabljen u nastavak sezone? Tko će izboriti četvrto mjesto i europske nastupe? Odgovore na ta i mnoga druga pitanja pronađite u prvoj epizodi našeg novog podcasta ‘VAR soba‘ u kojem je gostovao Ilija Lončarević.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. lipanj 2024 12:03