Dinamove pripreme

 Gnk Dinamo
ZA KRAJ PRIPREMA

Na utakmicu Dinama stigli i navijači Modrih, UKrajinci na travnjak izašli zaogrnuti zastavama

Nakon utakmice s Ukrajincima, plavi dečki su sjeli u svoj autobus i krenuli prema metropoli
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 17. srpanj 2024. 23:06

Ovoga puta u Lendavi se - igralo. Kao što vjerojatno znate, Modri su u subotu na istom stadionu u subotu trebali igrati s turskim velikanom Bešiktašom, ali je utakmica odgođena zbog jakog nevremena.

U srijedu nije bilo vremenskih neprilika, ako ne računamo iznimnu vrućinu, ali na to su Jakirovićevi dečki navikli svih ovih dana, “pakao” je bio isti u Austriji i Sloveniji. Na sraz protiv Krivbasa navratili su i neki članovi Izvršnog odbora maksimirskog kluba koji su posjetili i kamp u Bad Radkersburgu.

Inače, sraz s Krivbasom bio je zatvoren za javnost, na tribinama su bili samo predstavnici dva kluba te neki domaći VIP gosti. Ipak, iza ograde stadiona zamijetili smo jednu manju skupinu Dinamovih navijača, koji su izdaleka gledali događaje na travnjaku.
Zanimljivo, prije ogleda sa zagrebačkim igračima Ukrajinci su na teren izašli zaogrnuti ukrajinskim zastavama, pokazujući iznimno domoljublje prema zemlji koja je u ratu. Pred sam start nogometaši Dinama i Krivbasa zajednički su se fotografirali.

Nakon utakmice s Ukrajincima, plavi dečki su sjeli u svoj autobus i krenuli prema metropoli, gdje će nastaviti pripreme za itekako izazovnu sezonu koja im uskoro slijedi.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
08. rujan 2024 01:20