Bruno Petković i Komnen Andrić

 DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
DINAMOVI TRANSFERI

Napadač odlazi, a novih milijun eura stiže u Maksimir! Čačić priključio još dvojicu igrača u ‘grupu TNT‘

Sve bi po pitanju novog izlaznog transfera iz redova Modrih trebalo biti gotovo do kraja tjedna.
Piše: D. OlivariObjavljeno: 13. srpanj 2022. 19:49

Polako se finišira transfer Dinamovog središnjeg napadača Komnena Andrića u redove francuskog prvoligaša Clermonta. Prema našim saznanjima, do kraja ovog tjedna sve bi trebalo biti zgotovljeno. Modri će na ime transfera kao odštetu zaraditi oko milijun eura, a uštedjet će i na jednogodišnjoj Andrićevoj plaći, koja iznosi 300 tisuća eura.

Ante Čačić je još dvojicu igrača priključio treninzima onih koji treniraju posebno. To su Emir Dilaver i Amer Gojak. To, pak, znači da niti oni neće konkurirati za utakmicu s Lokomotivom. Inače, kad se radi o igračima koji ne treniraju s prvom momčadi, a nisu ozlijeđeni, ne znači da su oni definitivno otpisani iz Čačićevih ideja.

Naime, zavisit će od utakmica i suparnika s kojima će se Modri sudarati, tako da će se ta TNT momčad (trenira, ne igra, trenira) mijenjati s obzirom na okolnosti.

Antonio Marin iskrenuo gležanj

Po svemu sudeći, Dinamov srednji branič Josip Šutalo konkurirat će za nastup na prvenstvenom startu protiv Lokomotive u petak u Maksimiru (20 sati). Odradio je bez problema posljednja dva treninga i trener Ante Čačić uvrstit će ga među kandidate za nastup ne dogodi li se nešto neočekivano na treningu u četvrtak.

Josip Šutalo je zbog viroze i bolova u koljenu preskočio jedan dio priprema, sad se oporavio i uključio se u normalni radni ritam. Protiv Lokosa sigurno neće biti Boška Šutala, Emrelija i Bulata, a upitan je i Antonio Marin, koji je nezgodno stao i iskrenuo gležanj na treningu. (pju)

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 14:55