Ante Ćorić

 GORAN MEHKEK/CROPIX Cropix
PREPISKA NA DINAMOVOM PROFILU

Navijač Dinama ‘prozvao‘ Antu Ćorića, a njegov je odgovor sve oduševio: ‘Može, šefe, samo se javi‘

Bivši nogometaš zagrebačkog sastava odlučio je ispuniti želju navijaču koji čeka pet godina
Piše: Robert KrnjićObjavljeno: 30. srpanj 2022. 13:06

Nakon što je Čačičeva momčad u trećem kolu Supersport HNL-a s lakoćom apsolvirala domaći zadatak protiv posljednjeplasirane Istre, jedan od Dinamovih navijača evocirao je stare uspomene i na službenom Instagram profilu aktualnog hrvatskog prvaka objavio komentar posvećen nekadašnjem igraču "modrih", Anti Ćoriću.

"Kopka me nešto već pet godina; 2017. godine, na utakmici Dinama i Istre (5-1), bio sam dodavač lopti i nakon utakmice pitao sam Ćoru za dres, a on mi je rekao da je već nekome obećao i da će mi ga sljedeći puta dati. Sljedeći put se nikad nije dogodio. Prijatelj me već pet godina zaj***va za taj trenitak i pita: ‘Kad će taj dres od Ćorića?‘, i kad god Dinamo igra s Istrom, sjetim se tog frenda. Ćora reagiraj, dres..., napisao je Ivan na Instagramu. Nedugo nakon toga, bivši Dinamov igrač doista je reagirao i odgovorio mu na poruku.

"Javi se u direct. Ide dres, šefe. Samo reci koji klub", napisao je 25-godišnjak uz "smajliće" i tako se usput našalio na svoj račun. Screenshot navedene korespondencije objavio i je u storyju na svom Instagram profilu.

image

Ante Ćorić je objavio razgovor s jednim navijačem na profilu Dinama

SCREENSHOT/INSTAGRAM

Podsjetimo, Ćorić je u ljeto 2018. iz Dinama prešao u Romu za šest milijuna eura, a rimski klub proslijeđivao ga je tijekom narednih na posudbe u Almeriju, Venlo i ljubljansku Olimpiju. Prošlog ljeta posuđen je Zürichu s kojim je došao do naslova švicarskog prvaka nastupivši u 23 utakmice uz jedan postignuti pogodak i dvije asistencije. Nakon što mu je sa zadnjim danom lipnja istekla i ta posudba, vratio se u Rim i neizvjesno je gdje će nastaviti karijeru. Proteklih tjedana spekuliralo se o njegovom dolasku u Hajduk ili Rijeku, ali on je to odlučno demantirao i rekao da razmišlja samo o inozemnim klubovima.

"Gledam prema inozemstvu, imam neke ponude... Stvarno je, nakon ove sezone u Zürichu, u kojoj smmo uzeli naslov prvaka, dosta zainteresiranih. Nadam se da ćemo uskoro riješiti tu priču s Romom i da ću zaigrati za novi klub", zaključio je Ćorić tom prilikom.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 20:57