navijači
 

 Goran Šebelić/Cropix
REAKCIJE NA POBJEDU

Navijači Dinama ogorčeni: ‘Pola igrača ne zaslužuje nositi dres‘. Ipak, jedan dobiva pohvale

Unatoč pobjedi, većina navijača na našem Facebooku izražavala je nezadovoljstvo igrom Dinama
Piše: SNObjavljeno: 28. siječanj 2024. 12:44

Transfer Josipa Brekala u Hajduk stigao je nakon neočekivanog obrata u kojem je povremeni hrvatski reprezentativac prvobitno trebao ostvariti prelazak u Dinamo. Bio je to veliki šok za sve navijače Dinama, koji će izgubiti potencijalno veliko pojačanje na lijevom krilu i predati ga svojem najvećem rivalu.

Priča o Brekalu "noge" je dobila tijekom jučerašnjeg dana, a kasnije je uslijedila utakmica protiv Istre na Aldo Drosini. Dinamo je slavio s minimalnih 1:0, a unatoč neuvjerljivoj igri, prvobitni cilj od tri boda je ostvaren. Unatoč pobjedi, većina je navijača na našem Facebooku izražavala nezadovoljstvo igrom Dinama i cjelokupnom situacijom.

"Kritike za Petkovića zaslužene, ali neka mi netko kaže tko je bio dobar!? Od početka sezone tvrdim da više od polovice igrača ne zaslužuje nositi dres Dinama. Oni koji su vrijedili i vukli momčad su otišli, a za njih nisu dovedene adekvatne zamjene. Sada još nisu bili sposobni dovesti Brekala. Tako se ne vodi Dinamo“ (Boris Lah).

"Unatoč tri boda svi u klubu se mogu sramiti..." (Željko Hegediš).

image

Sergej Jakirović

Goran Šebelić/Cropix

Veliki broj kritika dobili su Bruno Petković i trener Sergej Jakirović.

"Petkovića na klupu ili u publiku, u publiku bi bilo realnije, nije to igrač za Dinamo, on može igrati u Dubravi, Zetu, Trnju, u Kustošiji ne može. Dobio ugovor, dobru plaću, uništio Gavranovića, Drmića, Kulenovića, evo sada će Brodića sve zahvaljujući ćoravim trenerima. Ne znam čime je zadužio toliko Jakirovića. Sve ove stare igrače što sada igraju u Dinamu i Baturinu s njima na hlađenje, i tako od prvog mjesta nema ništa." (Zlatko Maras).

"Jakirović je trebao sam otići s ovako loše odigranim utakmicama. Ništa se nije promijenilo par mjeseci, ništa nije napravio, a koliko je i mogao napraviti bez pojačanja. Da su se ovi igrači malo uigrali, da su bar odigrali kakvu akciju. Ništa" (Pile Kovačić).

Neki navijači bili su konstruktivni prema prezentaciji novog pojačanja.

"Hoxha je u prvom dijelu bio solidan, uvijek tamo gdje treba biti. U drugom dijelu nije ništa konkretno napravio, previše carini loptu, okreće se oko sebe bez potrebe, vraća loptu prema natrag. Prema naprijed ima slabu suradnju, trebao bi se brže oslobađati lopte, tražiti dupli pas, povratnu ili loptu u prostor. On ima naviku da traži u noge i proba sam probijati. Još je impresioniran Dinamom i treba se opustiti" (Miroslav Čalić).

Bilo je još pozitvnih komentara na igru Hoxhe, a neki su spomenuli da je utakmica u većem dijelu bila negledljiva.

"Da je ova utakmica bila radnim danom, počeo bih raditi od dosade" (Uhljeb).

"Osim sportskog direktora Dinamo ovako može igrati i bez trenera. Osim jedne ili možda dvije izgrađene akcije nigdje se nije moglo vidjeti da je trener dao svoj doprinos. Bilo bi bolje da Ademi bude i kapetan i trener" (Zvonimir Zakosek).

"Kao navijač Dinama skoro da žalim sto Istra nije izjednačila da se prekine ovo mučenje s Jakirovićem" (Marko Đuranović).

image

Bruno Petković

Goran Šebelić/Cropix

Neki su već "bacili rukavicu u kavez" i predali naslov prvaka.

"Da imam nešto para "u šteku" pola bih stavio da će Hajduk bit prvak" (Gordan Ćulumović).

Bilo je komentara i iz suparničkog tabora.

"Šta je nama bio Leko, njima je Jakir, čovjek bez ikakve vizije i igre" (Ante Galić).

Neki su unatoč problemima ostali pozitivni.

"Ajde neki napredak se vidi ali nije to još ni blizu kako treba biti..."

"Pišemo i pamtimo samo 3 boda, došli smo na -4, imamo još 16 kola do kraja. Ako ništa drugo živi smo, idemo dalje, nema predaje." (Darko Bedeković).

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. lipanj 2024 10:06