Mislav Oršić

 GNK DINAMO
SVE JE NA FANOVIMA

Navijači izabrali - Oršić je najbolji Dinamov nogometaš u 2021.! Bira se i gostujući dres, ovo je ponuda

Predloženi izbori morali su biti usklađeni s kriterijima i propozicijama hrvatskih i UEFA natjecanja
Piše: SNObjavljeno: 17. prosinac 2021. 18:58

Dinamo je ovog tjedna na svojim kanalima objavio izbor za najboljeg igrača u prvom dijelu sezone 2021/22. kojeg su birali navijači i fanovi putem ankete, a titua pobjednika pripala je Mislavu Oršiću.

U anketi je sudjelovalo više od pet tisuća navijača, a Oršić je slavio s 34,7% prikupljenih glasova.

- Hvala svima koji su glasali za mene, puno mi znači ova nagrada jer je stigla od navijača. Osobno mi je i prva u životu jer još nisam nigdje bio najbolji. Najdraži pogodak? Onaj protiv West Hama, tom smo pobjedom okrenuli atmosferu u ekipi nabolje - rekao je Oršić.

Osim slavljenika Oršića valja istaknuti kako su Modri također pozvali navijače, one koji su vlasnici $DZG fan tokena da u aplikaciji Socios.com sudjeluju još jednog anketi, u kojoj se bira boja Dinamovog gostujućeg dresa za sezonu 2022/23.

image

Dinamo dres

GNK DINAMO

U ovom izboru navijači mogu glasovati za jednu od tri opcije boje gostujućeg dresa, a to su bijela, narančasta i menta. Predloženi izbori morali su biti usklađeni s kriterijima i propozicijama hrvatskih i UEFA natjecanja, a što znači da boja gostujućeg dresa mora biti u potpunoj suprotnosti u odnosu na boju prvog odnosno plavog dresa.

Radi se o izboru temeljne boje drugog odnosno gostujućeg dresa, dok o finalnom dizajnu i uzorcima odlučuju adidas i GNK Dinamo naknadno u narednom periodu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 02:27