Mislav Oršić

 DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
LJUTE SE NA KLUB

Navijači razočarani nedolaskom zvijezde Dinama: ‘Nevjerojatno, koliko smo vremena potrošili na Oršića!‘

Sve do danas bio je upitan i dolazak Weghorsta, koji je s Oršićem trebao činiti tandem spasa
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 31. siječanj 2022. 14:09

Dinamo i Mislav Oršić dobro su 'zapaprili' Burnleyju. Da se to iščitati iz engleskih medija koji su posao već proglasili gotovim, a Oršića predstavili kao prvu 'lastu' koja bi trebala stići kao pomoć u borbi za ostanak. Međutim, niti je došao on, a sve do ponedjeljka bio je upitan i dolazak Nizozemca Weghorsta iz Wolfsburga, koji je s Oršićem trebao činiti tandem za spas premierligaškog statusa.

Ipak, Nizozemac je tijekom ponedjeljka stigao u Burnley, malo umirio navijače, koje je Oršićev nedolazak razočarao. Zapravo, razočarani su, prije svega, bili klubom.


- Najbaže rečeno, razočaran sam. Ali, znao sam, tako je to kad sve radimo u zadnji tren... - jedna je od reakcija navijača na twitteru, a bilo ih je još:


- Nevjerojatno, koliko smo vremena potrošili na Oršića. Nadam se da jaja nisu bila u samo jednoj košari.


- Mrzim što ću to reći, ali - isti stari Burnley. Radimo transfere u posljednjih nekoliko dana prijelaznog roka, a kad stvari krenu po zlu, uopće ne ostaje vremena za alternative. Trebala su nam četiri pojačanja, a mi dva dana prije kraja nemamo nijedno!
Ipak, bilo je i onih koji nisu željeli plakati za Oršićem.


- Budimo iskreni, za Oršića nitko nije ni znao do prije dva tjedna. Idemo dalje...Nije kriv klub, poduzeli su ljudi sve što su mogli. Što je tu je, sad trebamo stati iza igrača koji su ostali...Veliki Tesco (poznati engleski trgovački lanac, nap.a.) i život u šumi kod Burnleyja očito nisu bili dovoljno privlačni za Oršića... - neki su od komentara kojima su se navijači tješili nakon što je objavljeno da će Mislav Oršić ostati u Dinamu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 10:46