MATIJA DJANJESIC Cropix
PUNO DVOJBI

Ne prihvati li Mance ponudu u Dinamu imaju drugo rješenje! Evo tko bi mogao postati novi sportski direktor Modrih

Pitanje je hoće li se Manceov dolazak u Maksimir ostvariti...
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 23. svibanj 2022. 17:18

Priča o novom treneru Dinama nije jedina tema u Maksimiru, ima toga još. Neizvjesnost oko funkcije sportskog direktora. Ivana Mancea, sportskog direktora ciparskog Pafosa, sasvim slučajno kluba u kojemu je donedavno bio i Darko Milanič, nazvali su iz Dinama i ponudili mu fotelju sportskog direktora. Odličan je posao radio Mance u Rijeci, dobro je krenuo i na Cipru, u Maksimiru znaju njegove mogućnosti i vjeruju kako bi bio dobra opcija.

Pričali smo s Manceom u nedjelju, na temu trenera Milaniča, tada je kazao da je zadovoljan na Cipru, da klub radi dobar posao i da ne razmišlja o odlasku. Mance je na Cipar i otišao da malo predahne od tempa i stresa u Rijeci, pitanje je li se već spreman vratiti u Hrvatsku, uostalom, u Pafosu ima i ugovor. Zato je ta priča još uvijek 'u zraku', pitanje je hoće li se Manceov dolazak u Maksimir ostvariti.

image
ZELJKO PUHOVSKI Cropix

A ako tome ne bude tako, sportski bi direktor trebao postati jedan drugi vratar, Tomislav Butina. Dinamov bivši golman, koji je tek nedavno postao šef omladinske škole, jako dobro kotira u tim preslagivanjima, iako, promijeni li on funkciju, pitanje je tko će tada na čelo škole. Odnosno, može li on biti u dvostrukoj ulozi?

Eto, dosta je dvojbi u Maksimiru i nijednu nije lako riješiti.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 06:43