RONALD GORSIC Cropix
KAKO JE TO MOGUĆE?

Nevjerojatan podatak iz Dinamove igre još je sramotniji od devet primljenih golova

Ova utakmica ostavit će ogroman psihološki trag na cijeloj momčadi
Piše: SNObjavljeno: 18. rujan 2024. 21:03

Devet golova, 12 sveukupno kada zbrojimo i one poništene. Toliko je Dinamo primio od Bayerna u prvom susretu Lige prvaka. Ivan Nevistić skupio je cijeli tucet vađenja lopti iz mreže, ova utakmica iznjedrila je mnoge nove negativne rekorde, ako gledamo Dinamovu stranu. Dakako, Bayern je, s druge strane, u oblaku pozitive. Najblaže rečeno.

Ipak, jedan podatak bode u oči više od svega. Naime, Dinamo je na cijeloj utakmici napravio šest prekršaja. Šest. Jednostavna matematika govori nam da je za svaki prekršaj postignut jedan i pol gol, ili ako zaokružimo na cijele brojeve, na svaka dva prekršaja Modrih Bavarci su postigli tri komada.

Nevjerojatno je da je Dinamo napravio samo šest prekršaja (!), a još tužnije je kad se sjetimo da su na utakmici bila i tri kaznena udarca. Doduše, jedan je sviran zbog igranja rukom, ali, svejedno.

Ova utakmica ostavit će ogroman psihološki trag na cijeloj momčadi, a kako će reagirati, najbolje ćemo vidjeti u subotu kada putuju u Koprivnicu na nož Slaven Belupu.

Linker
18. rujan 2024 21:17