Danilho Doekhi po Transfermarktu vrijedi 3 milijuna eura

 JEAN CATUFFE Dppi Via Afp
MODRI IZABRALI

Ništa od Dinamovog pojačanja od 3 milijuna: Kapetan nakon pola godine neizvjesnosti sve dalje od Maksimira

Prijelazni rok je tek na početku, možda netko od plavih stopera dobije ponudu koju bi Dinamo prihvatio...
Piše: Davorin Olivari/Sportske novostiObjavljeno: 04. siječanj 2022. 13:24

Nizozemski mediji su objavili da je Dinamo zainteresiran za kapetana Vitessea, Danilha Doekhija (23). Radi se o stoperu za kojeg su Modri bili zainteresirani i prošlog ljeta.

Međutim, u ovom trenutku maksimirski klub nije zainteresiran za Doekhija.

Naime, trener Željko Kopić u sastavu vidi Theophilea, a s obzirom da Dinamo u svom rosteru još ima Josipa Šutala, Rasmusa Lauritsena, Dinu Perića i Bartola Franjića, nema potrebe za dovođenjem još jednog stopera, takva investicija se sada čini bespotrebnom.

Naravno, ukoliko bio netko od plavih stopera autorizirao transfer, onda bi se opcija eventualnog dovođenja Doekhija mogla aktualizirati,

Prijelazni rok je tek na početku, možda netko od plavih stopera dobije ponudu koju bi Dinamo prihvatio, ali trenutačno to nije slučaj.

_______________________________________________________

Turski mediji: Moubandje odlazi iz Dinama

Francois Moubandje je u Dinamo stigao iz Toulousea i iako se od njega puno očekivalo, u Maksimiru se nije proslavio. Za Modre je odigrao samo 24 utakmice, a prošle sezone je poslan i na posudbu u Alanyaspor.

Da na njega ne računaju ni ove sezone su u Dinamu pokazali kada ga nisu registrirali za Europsku ligu, a u siječnju bi mogao i napustiti klub. Želi ga turski Göztepe, a tamošnji mediji pišu kako je sve već i dogovoreno.

Turski novinar Yağız Sabuncuoğlu tvrdi kako je Dinamo odlučio prepustiti Moubandjea turskom klubu i da će sve biti uskoro i objavljeno. Modri neće dobiti niti kune odštete, ali će uštedjeti na plaćama koje bi Moubandje morao dobivati da u klubu ostane.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 05:25