Norveški analitičari smatraju da Dinamo nije smio primiti treći gol na onakav način

 MATIJA DJANJESIC Cropix
NESTAO SAN O LIGI PRVAKA

Norveški mediji: Bodo/Glimt je imao Dinamo na vilici, ali je propustio napraviti odlučujući zalogaj

Na televiziji TV 2 su objasnili kako je neprihvatljiv način na koji je Bodo/Glimt primio treći, odlučujući gol.
Piše: SNObjavljeno: 25. kolovoz 2022. 08:40

"Bodo/Glimt je imao Dinamo na koljenima i jednu nogu u Ligi prvaka". Tim je riječima norveški portal Nettavisen objasnio što se događalo u drugom poluvremenu utakmice u Zagrebu.

Norveški mediji ističu kako je njihova momčad odigrala jako loše prvo poluvrijeme što je rezultiralo činjenicom da je trener Bodo/Glimta Kjetil Knutsen u svlačionici nakon prvih 45 minuta održao žestoki govor u svlačionici.

"To nam je trebalo", prenosi Nettavisen riječi igrača Huga Vetlesena. Nakon toga je Bodo/Glimt igrao puno bolje u drugom poluvremenu u kojem je imao dosta prilika, ali nije uspio postići više od jednog gola. Ulaskom u produžetke momčad je ostala bez snage, a izlaskom Vetlesena, Wembangoma i Mvuke su ostali bez snage za ukupnu pobjedu.

Komentator televizije TV 2 Erik Thorstvedt je bio izrazito nezadovoljan kako je norveška momčad primila treći, odlučujući gol.

"Ovo je neprihvatljivo, da je Drmić ostao toliko slobodan u toj situaciji. Ovo je stvarno olako primljen gol", rekao je i dodao:

"Odbijam vjerovati kako igrači Bodo/Glimta misle da su ispali od bolje momčadi. Oni se osjećaju kao da su to sve imali u svojim rukama pa im je na kraju iz njih ispalo."

Još jedan norveški analitičar, Lars Tjærnås, na svojem Twitteru je napisao:

"Ovo je brutalno ispadanje. Bio je to jako dobar pokušaj ulaska u Ligu prvaka, ali na kraju se Bodo/Glimt mora zadovoljiti avanturom u Europskoj ligi."

"Nestao je san o Ligi prvaka - ovo boli", je naslov na portalu Nrk. I oni ističu loše prvo i dobro drugo poluvrijeme norveške momčadi, a sve su komentirali zanimljivom gastronomskom usporedbom:

"Imali su Dinamo na vilici, ali nisu uspjeli napraviti odlučujući zalogaj. Sada moraju čekati još jednu godinu za sljedeću priliku za ulazak u Ligu prvaka", piše Nrk.

Linker
26. travanj 2024 01:18