DAMIR KRAJAC Cropix
TRAŽI SE KARTA VIŠE

Norvežane čeka plavi pakao na Maksimiru! Tribine će za Dinamovu utakmicu godine biti prepune

Na južnoj tribini, predviđenoj za gostujuće navijače, bit će oko 100 drukera Bodo/Glimta
Piše: SNObjavljeno: 23. kolovoz 2022. 09:00

Iako u Zagrebu ovih dana pada kiša, ponekad jače, ponekad slabije, na stadionskim blagajnama još jučer se stvorila gužva i to prije 11 sati kad je startala prodaja ulaznica za sutrašnju uzvratnu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka Dinamo - Bodo/Glimt.

Red je bio pozamašan, od tzv. Ticket pointa pa do popularnog “Pimpeka”. Nakon četiri sata prodaje ulaznice, dakle, oko 15 sati, stigla je informacija kako je ‘otišla‘ tribina zapad dolje, da bi danas iz kluba poslali informaciju kako su rasprodane ulaznice za tribine sjever dolje i za zapad gore.

Ti podaci govore u prilog tome da će Maksimir biti pun u svom današnjem kapacitetu, odnosno, da će sjever i zapad biti nakrcani do vrha, te da će Dinamo imati ogromnu podršku s tribina. Nije to neko posebno iznenađenje, znamo da zagrebačka publika voli velike europske utakmice, a ova s Bodo/Glimtom je upravo takva jer donosi Ligu prvaka.

image
DAMIR KRAJAC Cropix

Stižu i navijači norveškog prvaka. Na južnoj tribini, predviđenoj za gostujuće navijače, bit će oko 100 drukera Bodo/Glimta, a u Dinamovim ložama smjestit će se dodatnih 25 VIP gostiju.

Linker
07. svibanj 2024 20:34