RONALD GORSIC Cropix
MOMČAD KOLA

Nove sjajne vijesti za Dinamo, dan nakon velike pobjede stiglo priznanje za ključnog aktera iz Salzburga

Krovna europska nogometna organizacija na svojim službenim profilima objavila je momčad trećeg kola
Piše: SNObjavljeno: 24. listopad 2024. 18:09

Dan nakon velike Dinamove pobjede na gostovanju kod RB Salzburga, kojom su Modri srušili 26-godišnji period bez pobjede u gostima u Ligi prvaka, svojevrsno priznanje stiglo je i od strane UEFA-e.

Krovna europska nogometna organizacija na svojim službenim profilima objavila je momčad trećeg kola, u kojoj je svoje mjesto našao i Stefan Ristovski. Dinamov desni bek odigrao je odličnu utakmicu, te je kvalitetnu defenzivnu partiju "uljepšao" s dvije asistencije za Kulenovića i Petkovića - iz dvije gotovo identične akcije.

U oba navrata Ristovski je poslao prizemnu povratnu loptu za svog centarfora, s time da je Kulenovićev udarac bio nešto bliže golu od Petkovićevog. Uz Ristovskog, u momčadi kola se našlo još pregršt zvijezda, poput Viniciusa Juniora, Raphinhe, Barelle i Johna Stonesa.

Monaco, Milan i Inter također su odnijeli pobjedu u svojim utakmicama, pa su tako uz spomenutog Barellu u veznom redu Minamino (Monaco) i Reijnders (Milan). Uz brazilski duo u napadu se još našao Aston Villin John Duran, dok obranu upotpunjuju Gutierrez iz Girone, te Hein iz Atalante. Na golu je Juventusov Mattia Perin, koji je upisao obranu kaznenog udarca u Juventusovom ogledu protiv Stuttgarta.

Linker
24. listopad 2024 18:15