FRANCO ROMANO/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA
NIŠTA OD VELIKOG POSLA

Novi potres iz Maksimira, propao transfer Josipa Brekala: ‘Rekli su da će možda smijeniti trenera...‘

‘Brekalo im je rekao da to znači da njega zapravo ne želi Dinamo, nego samo trener Jakirović‘
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 24. siječanj 2024. 19:06

Kao što su Sportske novosti u prijepodnevnim satima javile, transfer Josipa Brekala, iako su talijanski blogeri tvrdili suprotno, nije bio završen. A u poslijepodnevnim satima je - propao! Fiorentina je odgovorila na ponudu Dinama, papiri su stigli u Maksimir, ali nitko iz plavog kluba nije ih želio potpisati. Što se dogodilo? Čuli smo se s menadžerom Josipa Brekala Andyjem Barom koji nam je kazao:

- Dinamo nije odgovorio Fiorentini. Iz Maksimira su nazvali Josipa Brekala i kazali mu da nisu odgovorili talijanskom klubu jer će možda promijeniti trenera, pa ne znaju hoće li ga novi trener željeti u momčadi! Nakon toga Brekalo im je rekao da to znači da njega zapravo ne želi Dinamo, nego samo trener Jakirović. Sve mu je bilo jasno i zahvalio se Dinamu.... Naravno da je razočaran, želio je pomoći momčadi u trci za naslovom prvaka.

Dakle, kako nam kaže Bara, ništa od dolaska Brekala u plavi dom. Naravno, sigurno vam je pala u oči rečenica da ga Modri ne žele, jer će možda promijeniti Jakirovića koji ga je htio u momčadi. E sad, je li to točno, da li Jakiroviću zaista prijeti smjena ili je to pak bio da izgovor da ne kupe Brekala. Naravno, vrlo je izvjesno da bi Jakirović mogao biti bivši ako ne pobijedi u Puli, ali isto tako stoji i činjenica da su u plavom domu počeli razmišljati o tome da im zapravo Brekalo i nije neophodan nakon kupnje Hoxhe. Uglavnom, ako ne dođe do nekog velikog preokreta, jer bilo ih je dosta u ovom slučaju, ništa od spektakularnog transfera u Maksimiru.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 22:29