DAMIR KRAJAC Cropix
LOŠE VIJESTI

Novi težak udarac za Dinamo! Ozlijedila se čak dvojica igrača, Modri bez Vatrenog više od mjesec dana

‘Blamaža? Ne bih rekao! A evo zašto Oršića nisam stavio od samog početka.‘
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 19. srpanj 2022. 23:55

Na press-konferenciji nakon ogleda Dinama i Škupija Ante Čačić je otkrio neke potpuno nove pojedinosti glede svog kadra...

- Vidjeli smo zanimljivu utakmicu, Škupi se pokazao kao čvrsta momčad. Utakmica u Skopju će odlučiti tko ide dalje. Puno smo se potrošili, ostali smo bez dva igrača. Šutala i Theophilea. Šutalo je ozlijedio kvadriceps, mislim da će stanka biti šest tjedana, Theophile ima problema s zadnjom ložom - rekao je Dinamov strateg.

image
MATIJA DJANJESIC Cropix

Još se malo osvrnuo na samu utakmicu...

- Dobro smo ušli u utakmicu, do ozljede Šutala. U drugom poluvremenu smo došli do željenog rezultata, ali primili smo gol zbog tehničke greške. Ne mogu biti zadovoljan, moramo se pripremiti ovih osam dana. Optimist sam i u Skopju će biti druga priča. Danas je Škupi dobio puno više duela od nas, bili smo svileni, ali dobili smo dva gola iz dubinskih lopti. No, sutra je novi dan, imamo kvalitetu za proći.

Je li ovo bila blamaža za Dinamo?

- Ne bih rekao da je baš blamaža. Napravili smo i dobrih stvari, ali tehničke greške su bas koštale dva gola. Oršića nisam odmah stavio jer je imao veću stanku. Ali igrao je... Bi li ga sad stavio kad vidim rezultat? Imali smo ideju igre koju smo imali. Ne može se podcjenjivački gledati na Škupi, imamo više iskustva u Europi, biti ćemo bolji u Skopju, sad je ipak na njima veći pritisak.

Linker
14. travanj 2024 22:01