VOJKO BASIC Cropix
POPULARAN I NA OTOKU

Novi transfer na pomolu? Englezi žele dovesti miljenika navijača Dinama i jednog od junaka prošle sezone

Kulenović je već jednom bio blizu odlaska na Otok, ali je odbio odlazak u Nottingham Forest
Piše: Niko MatičevićObjavljeno: 01. srpanj 2024. 14:57

Nakon sezone u kojoj je, prije svega, osvojio Dinamove navijače, ali i sudjelovao u osvajanju dvostruke krune ključnim golovima, Sandro Kulenović bi mogao napustiti Maksimir. Naime, prema pisanju Bristol Posta, Bristol City je ozbiljno zainteresiran za njegove usluge.

Kako navode, posao je trenutno daleko od završenog, ali su iz Bristola ozbiljno "zagrizli" za Kulenovića. Kulenović je već jednom bio blizu odlaska na Otok, ali je odbio odlazak u Nottingham Forest. "Kule" se prije takvog transfera htio dokazati u "svom" Dinamu što mu je ove sezone i uspjelo.

Kulenović je kao mladi igrač otišao u Legiju iz Varšave te je jedno vrijeme čak igrao i za mladu momčad Juventusa. Za U21 Vatrene u 16 nastupa zabio šest pogodaka. Na Maksimir se vratio 2019., ali do ove sezone nije dobio pravu priliku. Išao je na posudbe u Rijeku i Lokomotivu, a čak i ove sezone je poslan u klub s Kajzerice.

image
DARKO TOMAS Cropix

No, trener Sergej Jakirović je inzistirao da se Kulenović vrati s posudbe što se pokazalo kao pun pogodak. U protekloj sezoni je skupio 35 nastupa za Dinamo u kojima je postigao 11 golova. Posebno se pamti njegov pogodak na Poljudu za pobjedu protiv Hajduka i prolazak Dinama u finale Kupa. Kulenović se najviše nazabijao krajem sezone nakon promjene formacije kada je zaigrao zajedno s Brunom Petkovićem u vrhu napada.

U Maksimiru još nisu sigurni hoće li Bruno Petković ostati ili otići pa se vjerojatno ne žele olako riješiti napadača koji je pokazao da može biti dobra opcija. No, Bristol City je ozbiljno zagrizao za Kulenovića i žele ga vidjeti u svojim redovima.

image
DAMIR KRAJAC Cropix

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
03. rujan 2024 08:23