Krešimir Antolić

 Ronald Goršić/Cropix
REAKCIJA NAKON SMJENE

Oglasio se Krešimir Antolić: ‘Nisam htio biti alibi onima koji tvrde da nisu za Mamića nego protiv Antolića‘

"Pokazao sam da legalan Dinamo ne može imati alternativu u interesu pravomoćno osuđene osobe"
Piše: SNObjavljeno: 01. ožujak 2023. 19:16

Nakon što je Izvršni odbor Dinama prihvatio njegovu ostavku, oglasio se Krešimir Antolić. Njegovu reakciju prenosimo u cijelosti:

"Nakon što sam jasnim stavovima i suprotstavljanjem nezakonitim nastojanjima Zdravka Mamića i njegove interesne skupine da kontroliraju Dinamove financijske i poslovne procese izazvao neuspješan pokušaj moje smjene na sjednici skupštine u prosincu, pokazao sam da legalan i legitiman Dinamo ne može imati alternativu u osobnom interesu pravomoćno osuđene osobe. Kao rezultat mojeg postavljanja nasuprot nelegalnog utjecaja na klub nalazimo se pred, po mnogočemu, sudbonosnom klupskom skupštinom", poručio je Antolić te nastavio:

"S ambicijom da ne budem teret predsjedniku kluba u tome da povede klub u novo razdoblje, prepoznavši većinski neutemeljenu negativnu percepciju koja je stvorena prema meni, a ne želeći biti alibi onima koji tvrde da "nisu za Mamića nego su protiv Antolića", predložio sam predsjedniku Barišiću da Izvršni odbor raspravi o mojem daljnjem ostanku u Upravi te je na današnjoj sjednici donesena odluka o mojem razrješenju. Neću prihvatiti ponuđenu mi opciju ostanka u klubu na nekom drugom radnom mjestu i 8. ožujka će biti moj zadnji radni dan u Dinamu."

Istaknuo je da je "ponosan na svaku od skoro 10 godina provedenih u Dinamu".

"Zahvaljujem kolegicama i kolegama na korektnoj suradnji, a posebice djelatnicima na poslovima sigurnosti, prodaje ulaznica, članstva te direktoru stadiona i djelatnicima na održavanju. Njihova profesionalnost i visoka motivacija u radu omogućili su da Dinamo bude na postojećoj razini. Veliko hvala igračima na čelu s kapetanom Ademijem jer sam imao privilegiju biti uz njih u doba najvećih rezultatskih uspjeha kluba. Dinamo je u ovom trenutku na visokoj organizacijskoj, sportskoj i poslovnoj razini te se nadam da će takav ostati i ubuduće. Posebno sam ponosan i na preko 300 tisuća eura donacija koje smo donirali putem klupske Zaklade, čiji upravni odbor sam vodio protekle tri godine... Dinamo će i dalje u meni imati svog najvećeg navijača!", zaključio je Antolić.

Linker
25. travanj 2024 09:41