Navijači Dinama

 TOMISLAV KRISTO Cropix
POZIVNICA IZ DINAMA

Ogromna navala za Ligu prvaka na Maksimiru: ‘Navijačima ću reći samo jednu stvar‘

Nešto nakon podneva u nedjelju već je bilo prodano više od 2000 ulaznica za Monaco
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 29. rujan 2024. 18:31

Nakon što je apsolvirana Lokomotiva, Modre u srijedu čeka Monaco u Ligi prvaka. Nakon poraza i blamaže od Bayerna u Allianz Areni (2:9) protiv francuske momčadi očekuje se definitivno popravljanje dojma. Pa bilo bi dobro da se ne popravi samo dojam, već i da se proba uzeti neki bod. Barem jedan, ako već ne sva tri...

- Čeka nas težak zadatak, Liga prvaka je nešto drugo, dimenzija više od ostalih natjecanja, najmanje se greške plaćaju. Napravit ćemo sve da ih minimaliziramo! Neću posebno pozivati navijače, samo ću reći da mogu očekivati da ćemo i dalje ginuti za ovaj klub kao i u ovoj utakmici - kazao je kapetan Arijan Ademi nakon ogleda i visoke pobjede (5:1) nad gradskim suparnikom u subotu.

A navijače se i ne treba posebno pozivati. Prodaja jednokratnih ulaznica za članove kluba startala je u nedjelju u 11 sati, a nešto nakon podneva bilo je prodano više od 2000 ulaznica. Prodaja jednokratnih ulaznica za sve ostale navijače kreće u ponedjeljak u 11 sati. Zanimanje za utakmicu s Monacom je ogromno, tako da se mogu očekivati ispunjene tribine u raspoloživim kapacitetima.

- Jak protivnik, Liga prvaka, nema veće motivacije i za igrače i za navijače, radujem se lijepoj večeri. Idemo po pobjedu - poručio je Martin Baturina u predvečerje ogleda s Monacom.

Linker
29. rujan 2024 18:31