Daniel Štefulj

 DENIS LOVROVIC Afp
U TEŠKOJ POZICIJI

Opasno upozorenje: Situacija u Dinamu mogla bi ‘ubiti u pojam‘ dva igrača. Kako će to riješiti Čačić?

Čačić je iskusan trener, sigurno će porazgovarati s obojicom, jer ova situacija predstavlja problem
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 17. srpanj 2022. 19:15

Dinamo je odradio sjajan prijelazni rok, jedan od najboljih posljednjih godina. Dovođenje Josipa Drmića i Roberta Ljubičića već na startu sezone pokazalo se kao pun pogodak, a još se čeka priključenje Boška Šutala.

Drmić je spasio Modre protiv Lokomotive svojim ulaskom, s dva postignuta pogotka, priču je dovršio Menalo. Ljubičić je pak protiv Hajduka i Lokosa bio među najboljim igračima, i to na poziciji koja nije njegova, na lijevom boku. Taj dečko koji je stigao iz Rapida je neviđeno polivalentan, ne znamo kako bi izgledalo da ga Čačić postavi za vratara... Šalimo se, naravno, ali definitivno je ogromno otkriće.

image

Robert Ljubičić je na otvaranju sezone zauzeo mjesto na lijevom boku Dinama

DAMIR KRAJAC Cropix

Međutim, postavlja se pitanje, kako će priču s Ljubičićem na lijevom boku preživjeti Petar Bočkaj i Danijel Štefulj? Pero je doživio sigurno veliki šok kad je Čačić protiv Lokomotive izvadio već u 23. minuti...

Da, objasnio je trener Modrih da ga je izvukao zbog toga što mu je kod gubitka 0:2 trebao još jedan napadač, ali vaditi igrača nakon samo nešto više od dvadesetak minuta igre nije uobičajeno. Također, s obzirom na to kako Ljubičić, inače vezni igrač, igra na lijevom boku, čini se da bi ga Čačić i u budućnosti mogao koristiti na toj poziciji.

Naravno da su utakmice s Hajdukom i Lokomotivom opasno upozorenje, ali i udarac za Bočkaja, također i Štefulja. Jer ako umjesto njih dvojice na lijevom boku igra veznjak, onda je to za njih jako zabrinjavajuće. Da ne kažemo kako se mora osjećati “Pero Bombardero” koji je u zimskom prijelaznom roku došao kao pojačanje.

Čačić je iskusan trener, sigurno će porazgovarati s obojicom, jer ovakva situacija predstavlja problem, koji bi Bočkaja i Štefulja mogao “ubiti u pojam”. A onda bi ih Čačić definitivno mogao izgubiti.

image

Petar Bočkaj

DAMIR KRAJAC Cropix

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 12:01