Ante Čačić

 MATIJA DJANJESIC Cropix
ANTE ČAČIĆ

‘Oršić možda tako nije trebao igrati... A Moharrami je ovo napravio prvi put otkako sam u Dinamu‘

Ante Čačić prokomentirao je Drmićevo zaleđe, nepriznat pogodak i sveukupnu igru Modrih
Piše: Davorin Olivari, Sportske novostiObjavljeno: 05. listopad 2022. 21:34

U susretu 3. kola E skupine nogometne Lige prvaka Dinamo je na gostovanju kod austrijskog prvaka RB Salzburga izgubio s 1:0.

Pogodak odluke zabio je Noah Okafor iz jedanaesterca u 71. minuti, a najstrožu kaznu skrivio je Sadegh Moharrami.

Čačićeva momčad imala je dosta problema s visokim presingom Austrijanaca, a najveći je pehist Josip Drmić kojemu je u završnici zbog zaleđa poništen pogodak:

image

Ante Čačić

MATIJA DJANJESIC Cropix

"Čestitam domaćinu na vrijedna tri boda. čestitam i svojima na trudu. U prvom poluvremenu smo bili u egalu. Vjerojatno je bilo zaleđe, sjetimo se samo utakmice u Zagrebu kada je Chelsea zabio gol, tako da ne sumnjam u tu procjenu. Naravno da mi je žao, ali ako je bilo, bilo je. Moramo izvući pouke iz ovog prvog poluvremena, protivnici su imali veći broj napada, iako smo dobro stajali i dobro smo izlazili. Na početku drugog dijela bili su goropadniji, mi nismo bili točni u zadnjem pasu i onda se dogodio taj jedananaesterac. To je prvi kazneni udarac koji je skrivio otkako sam ja u Dinamu. Dogodio se trenutak dekoncentracije", poručio je trener Dinama i nastavio:

"Izgubili smo zbog tehničkih pogrešaka. Kazneni udarac je usmjerio utakmicu. Sjetimo se da je i Drmić imao zicer. Teško mi je to priznati, ali to je Liga prvaka. Nakon ovoga ćemo svi biti pametniji, a najvažnije je da se nitko nije ozlijedio. Izvukli smo 50 posto iz ovih utakmica. Što se Oršića tiče, teško je igrati tako kad stalno očekuješ loptu pa se kreneš po nju vraćati. To možda nije tako trebalo, ali bilo je zaista teško. Ispred nas su još tri utakmice, veseli me da smo igrali dobru utakmicu, igrali smo va banque, ali samo glavu gore i ja vidim samo optimizam", rezimirao je Ante Čačić.

Linker
25. travanj 2024 10:11