DAMIR KRAJAC Cropix
IMAO JE DOSTA PROBLEMA

Otac povratnika na Maksimir: ‘On je ‘taj‘, mora ostati. Ne bi ga Dinamo kupio da ne vrijedi‘

‘Od sjedenja na klupi nitko nije postao igrač, tako te nitko ne može vidjeti‘, poručio je
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 28. lipanj 2023. 17:30

Daniel Štefulj (23), vratio se s posudbe u Celju i ponovno čeka svoju priliku u plavom klubu. Nije se prošle polusezone naigrao u Sloveniji, ubilježio je samo sedam utakmica u prvenstvu, samo dvije je igrao svih devedeset minuta, jednu u Slovenskom kupu, četiri minute... Zadnju utakmicu za slovenskog prvoligaša odigrao je još 6. travnja u Kupu protiv Olimpije kad je ušao u 116. minuti. Onda je preselio na klupu...

Upravo je on bio taj kojeg je Istra 1961 željela na posudbu u onom “dealu” oko propalog transfera Monsefa Bakrara. Međutim, Štefulj očito, barem tako kazuju naše informacije, nije bio oduševljen tom idejom. Izgleda da ima ambiciju nametnuti se Igoru Bišćanu.

- Mislim da bi Daniel trebao ostati u Dinamu, igrati, on jest kvaliteta za Dinamo - kaže nam njegov otac Danijel, bivši igrač modrog kluba.

image
DAMIR KRAJAC Cropix

Tata Štefulj vjeruje da će se sin izboriti za Bišćanovo povjerenje...

- Držim da se može dokazati i izboriti za svoju poziciju. Dinamo nema klasičnog lijevog beka, on je taj. Svojim igrama koje je svojevremeno pokazivao u Rijeci je pokazao kakav je igrač. Nažalost, imao je kasnije probleme s bolešću, dva puta je imao koronu, kasnije se ozlijedio. To ga je unazadilo, a kasnije je Dinamo kupio Petra Bočkaja, tako da su se stvari promijenile. Sve mu se negativno poklopilo.

Ovoga puta, tako misli tata, sve bi trebalo biti drukčije.

- On ima veliku želju ostati u Dinamu... Kamo bi trebao? On po meni mora biti u Dinamu. Pa ne bi ga Dinamo kupio da nije vrijedan igrač koji zaslužuje dres zagrebačkog kluba.

O tome da ga je Istra htjela na posudbu, a on to odbio, kaže da ne zna ništa.

- Zaista o tome nemam informacija. Ima ugovor s Dinamom i ne vidim razlog da odlazi bilo gdje drugdje. Za njega je najvažnije uloviti kontinuitet igara, treba dobiti priliku igrati. Sad je u najboljim nogometnim godinama, mlad je, željan i gladan igre. Zato kažem da mora igrati, jer od sjedenja na klupi nitko nije postao igrač. Kad si na klupi, nitko te ne vidi... - zaključio je tata Štefulj.

Sezona 2022./23. Daniela Štefulja

Jesen u Dinamu

4 nastupa, 196 minuta

Proljeće u Celju

8 nastupa, 503 minute

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 09:30