Arijan Ademi

 RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
LUDI DAN U MAKSIMIRU

Ovo je detalj zbog kojeg Arijan Ademi još uvijek nije u Dinamu, evo gdje je zapelo s povratkom ikone Modrih

Bude li na kraju sve OK, jasno je da bivši kapetan neće moći igrati grupnu fazu Konferencijske lige
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 05. rujan 2023. 06:35

Dinamo ipak nije uspio potpisati Arijana Ademija u ponedjeljak do ponoći, tako da bivši kapetan neće moći igrati Konferencijsku ligu. Međutim, u Maksimiru se nadaju da će na kraju sve biti u redu, te da će biti na raspolaganju za HNL. Domaća je liga, na kraju, ionako važnija od trećeg razreda europskog nogometa. Cijelog su se ponedjeljka u plavom domu nadali da će uspjeti Ademija ‘riješiti‘ do ponoći ali vremenska razlika s Kinom bila je prepreka, u Pekingu je pala noć i završni razgovori su prekinuti.

Dinamo se nadao da će Ademi potpisati prije ponoći i da će ga moći prijaviti na listu za Konferencijsku ligu. Dinamo je spreman otkupiti Ademija odmah od Kineza, za oko milijun eura, dakle za svotu za koju ga je i prodao, Ademi bi se odrekao dijela plaće.

Bivši kapetan, koji je prije samo pola godine otišao u kineski Beijing Guoan, otišao je u Skoplje na okupljanje reprezentacije Sjeverne Makedonije i čeka rasplet cijele priče, a neki izvori nam tvrde da se opet u igru za njegovim dovođenjem vratio Trabzonspor Nenada Bjelice. No u Maksimiru se i dalje vjeruju da će se Ademi vratiti u plavi dom te da će srediti ‘sitne detalje‘ oko povratka koje do ponoći nisu uspjeli.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. svibanj 2024 08:15