RONALD GORSIC/CROPIX
EUROPSKI ‘DAN D‘

Ovo je mogući sastav Dinama u Münchenu: Miljenik navijača na klupi, Jakirović sprema dvije promjene?

Bod bi bio ‘kao kuća‘, a tri i više nego ostvarenje najluđih snova
Piše: SNObjavljeno: 16. rujan 2024. 23:11

Stigao je Dinamov europski ‘dan D‘! Modri od 21 sat kreću u bitku na Alianz Arenu u sklopu prve od osam utakmica Lige prvaka, činjenica je da nemaju što previše izgubiti kontra Bayerna, ponajbolje ekipe Europe i svijeta.

Sve osim poraza više je nego ostvarenje najluđih snova, a prava računica kreće nakon izleta u Njemačku jer Dinamu će se zaredati Monaco, RB Salzburg pa Slovan Bratislava. E, tu će Modri već nešto konkretnije tražiti. No, nitko se ne predaje unaprijed, pogotovo oni koji su u Europi već rušili velikane.

U derbiju s Hajdukom, Sergej Jakirović naletio je na pokoju kritiku, mnogi su mišljenja da Dinamove varijacije na 3-5-2 izgledaju bolje nego 4-2-3-1.

Ipak, očekujemo da će Modri istrčati upravo u takvom dizajnu, ali s dvije bitne promjene u odnosu na Hajduk. Umjesto Cordobe bi mogao zaigrati Hoxha, što znači da se Pjaca vraća na desno krilo. I drugo, na mjestu Ademija - Josip Mišić. U nastavku pogledajte predviđeni sastav Dinama,

DINAMO (4-2-3-1): Nevistić - Ristovski, Theophile, Mmaee, Pierre-Gabriel - Mišić, Sučić - Pjaca, Baturina, Hoxha - Petković.

Klupa: Zagorac, Filipović, Torrente, Bernauer, Ogiwara, Rog, Ademi, Cordoba, Špikić, Mbuku, Kačavenda, Stojković, Kulenović.

Primjećujete, jedan od najnovijih miljenika navijača, Sandro Kulenović, u ovakvom je predviđenom sastavu opet na klupi, kao i protiv Hajduka. Evo kako bi, pak, trebali izgledati domaćini.

BAYERN (4-2-3-1): Neuer - Kimmich, Upamecano, Kim, Guerreiro - Pavlović, Palhinha - Olise, Musiala, Gnabry - Kane.

Klupa: Ulreich, Dier, Sane, Tel, Laimer, Davies, Coman, Müller, Goretzka.

Nedostaju: Stanišić, Boey, Ito, Buchmann.

Linker
17. rujan 2024 16:45