DAMIR KRAJAC Cropix
IZNENAĐENJE ZA MNOGE

Ovo su dva najveća gubitnika od dolaska Bjelice u Dinamo: Jedno ime nije ni spomenuo

Bjelica je najavio da će u gradu baroka igrati i oni koji protiv Lokosa i Monaca nisu puno igrali
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 04. listopad 2024. 10:02

Ima jedna posebna zanimljivost kad se radi o utakmici s Monacom. Marko Pjaca i Sandro Kulenović, koji su svojim golovima Qarabagu donijeli Dinamu Ligu prvaka, ostali su na klupi.

- Igrali smo sa sustavom bez krila. Mogao sam ubaciti jedno krilo ili Sandra Kulenovića umjesto Petkovića. Objektivno, za ovaj sustav nismo imali previše alternativa. Da smo nešto drugo igrali, onda da. Sve su to krilni igrači, i Nathanael Mbuku, i Juan Cordoba, i Arber Hoxha, i Dario Špikić. Nije nam taj profil igrača trebao u ovoj utakmici - kazao je Bjelica.

image

Marko Pjaca

GORAN MEHKEK Cropix

Nije spomenuo Pjacu... Vjerojatno ga je zaboravio u nabrajanju. Ali ipak, Kule i Pjaca su najviše izgubili dolaskom Bjelice. Kulenović je protiv Lokomotive upisao samo šest minuta na terenu, dok je Pjaca u tom susretu igrao 27 minuta. Protiv Monaca ih nije bilo na mapi, odnosno bilo ih je samo na klupi. Sergej Jakirović u posljednjim utakmicama također je Kulenovića ubacivao s klupe, ali je zato Pjaca, kao hrvatski reprezentativac, bio starter.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će sve izgledati protiv Varaždina u sljedećem kolu SHNL-a. Bjelica je najavio da će u gradu baroka igrati i neki igrači, koji protiv Lokosa i Monaca nisu puno igrali. Jesu li to Kulenović i Pjaca? Inače, kad smo već kod utakmice u Varaždinu, govorilo se o tome na presici nakon utakmice. Nakon one pobjede nad Atalantom (4:0) prije pet godina, Dinamo je gostovao baš u Varaždinu, te je šokiran porazom 0:1.

image

Sandro Kulenović

DAMIR KRAJAC Cropix

- Rekao sam dečkima nakon utakmice s Monacom da popiju čašu vina ili pivo, a da se onda koncentriraju na Varaždin. Vjerujem da ćemo se iz Varaždina vratiti s tri boda - kazao je Bjelica.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. listopad 2024 10:49