DAMIR KRAJAC Cropix
BILO JE PRIJEPORA

Pao je dogovor u Maksimiru - prijedlog novog Statuta prihvaćen jednoglasno, ali u priči postoji važan detalj

Bilo je prijepora, ali na kraju je ipak došlo do sporazuma nakon sastnka koji je trajao dva sata
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 15. prosinac 2023. 16:36

Na današnjem sastanku Izvršnog odbora Dinama pao je dogovor oko prijedloga novog Statuta i prihvaćen je jednoglasno! Nova Dinamova skupština trebala bi biti popunjena po načelu 35 plus 25! Dakle, 35 članova bilo bi iz tzv. kvote predsjednika Mirka Barišića, a onih ostalih 25 bili bi predstavnici navijača. U Izvršnom odboru predstavnici navijača imati će dvojicu od 13 članova, dok su u Nadzornom odboru pobijedili navijači, tamo će biti njihova dva predstavnika od tri.

To je najvažnije što se danas zbilo na sastanku ‘izvršnjaka‘ koji je ovoga puta bio kraći od onog prethodnog, trajao je dva sata. Bilo je i danas prijepora, ali na kraju je ipak došlo do sporazuma. Međutim, treba u cijeloj priči podvući jedan vrlo bitan detalj. Prijedlog Stauta tek treba proći Skupštinu koja će se održati 21. prosinca.

Skupština ga može, ali i ne mora usvojiti. Nešto je još bitno. Ta skupština koja će se održati slijedećeg četvrtka biti će održana po starom Statutu, a važno je istaknuti da će u njoj biti i - deset novih članova! Da bi se došlo do brojke 80! Ti predloženi članovi su oni koji su u klubu preko 20 godina.

Ako za nekoliko dana skupština koja će djelovati po starom Statutu, ne prihvati prijdlog novog Statuta, onda će se izborna skupština u ožujku iduće godine održati po - starom!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. svibanj 2024 19:11