Sandro Perković

 RANKO SUVAR Cropix
ADEMI POSLAO PORUKU

Perković nakon Dinamove pobjede izdvojio jednog igrača: ‘Morat će pronaći balans da bi igrao onako kako može‘

‘Zadovoljan sam kako je moja momčad pružila otpor favoriziranom suparniku‘, rekao je, pak, Dragan Tomić
Piše: Robert Matteoni, SNObjavljeno: 25. rujan 2024. 18:58

U posljednjem susretu šesnaestine finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa branitelj naslova Dinamo u srijedu je pobijedio u gostima četvrtoligaša Banjole s 1:3.

Sandro Perković, trener Dinama, nakon utakmice je izjavio:

- Ušli smo jako dobro u utakmicu, pokazali smo u prvih 20 minuta glad za golovima i poveli 2:0, da bismo nakon toga počeli ‘umirati‘ u ljepoti igre umjesto da nastavimo na isti način. Najvažnije je da smo prošli i da se nitko nije ozlijedio. Što se tiče pojedinaca, u prvih 25 minuta me dojmio Stojković, ali je onda do poluvremena igrao onako kako ne treba igrati. On je mlad igrač, došao je iz ozljede, ali morat će pronaći balans da bi igrao onako kako može.

Dragan Tomić, trener Banjola, izjavio je:

- Zadovoljan sam kako je moja momčad pružila otpor favoriziranom suparniku. U početku smo bili impresionirani i dobili dva brza pogotka. Potom smo se posložili i počeli bolje djelovati. Imali smo više dobrih akcija, postigli smo i gol, a pred kraj smo pali jer smo mijenjali neke igrače. Bila je to jako lijepa predstava za nas i hvala svima koji su tome pridonijeli.

Nakon utakmice se oglasio i Arijan Ademi, strijelac trećeg Dinamova pogotka:

- Prolaz je najbitniji. Nismo zadovoljni kako trenutno izgledamo. Upali smo u nekakvu krizu, ali kako smo ušli, tako ćemo se i izvući. Dolazi nam neugodan protivnik. Lokomotiva nam je dosta puta naštetila. Moramo se koncentrirati i pobijediti. Poručujem navijačima da ćemo dati sve od sebe i promijenit rezultat u našu korist.

Linker
25. rujan 2024 19:19