Bruno Petković

 RONALD GORSIC Cropix
Bez dlake na jeziku

Petković ukazao na problem u Dinamovoj igri: ‘Ne smijemo to dozvoljavati, očekujem više od sebe i suigrača‘

Napadač Dinama je postigao dva gola, ali to nije bilo dovoljno za tri boda
Piše: SNObjavljeno: 10. veljača 2024. 21:10

Dinamo je još jednom prosuo bodove protiv Lokomotive. U Kranjčevićevoj je bilo 2:2 pa su Modri propustili priliku preskočiti Hajduk na tablici SuperSport HNL-a. Bruno Petković je postigao oba gola za svoju momčad, ali nakon utakmice nije mogao biti zadovoljan.

- Ušli smo u njihov mlin, odmah su nam ušli u glavu. Ne smijemo toliko toga dozvoljavati prema nazad, a moramo puno više igrati prema naprijed. Pogotovo u prvom poluvremenu. Bez obzira na to što smo zabili dva gola, očekujem puno više od sebe i svojih suigrača. Očekujem da smo opasniji u ofenzivi, a iskreno to nismo bili. Lokomotiva je jako težak i nezgodan protivnik. Teren? Kakav nama, takav njima. Možda te teren ograniči u smislu kreacije, ali u svakom slučaju trebali smo pobijediti - rekao je Petković.

On je dva puta vraćao Dinamo u vodstvo, oba u završnici prvog poluvremena. No, izostao je Dinamov treći, pobjedonosni gol.

- Jedino se pišu bodovi. Golovi trenutno nisu bitni, ni tko ih je zabio. Bitni su bodovi, a danas su izostali tako da ne možemo biti zadovoljni.

Žal za bodovima je tim veći jer je atmosfera u Kranjčevićevoj bila fantastična.

- To je bio još jedan motiv više da uzvratimo Lokomotivi za poraz od prije praktično par dana. Htjeli smo najbolje, podrška s tribina je bila jako dobra i hvala navijačima koji su nas nakon utakmice s pljeskom ispratili. Dali smo svoj maksimum, neke stvari smo sigurno morali bolje. Sve ćemo analizirati i nadam se da ćemo se vratiti još jači.

Dinamo sada čeka ludi ritam jer igra i protiv Betisa u Konferencijskoj ligi. Petkoviću to odgovara.

- Možda je bolje što ima puno utakmica. Nema vremena za žaljenje, a imamo prilika da isperemo gorak okus. Idemo dalje, dobro će nam doći puno utakmica. Puno toga smo dužni sebi i navijačima - zaključio je napadač Dinama.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. srpanj 2024 03:49