Martin Baturina

 Nikša Stipaničev/Cropix
‘JAKO, JAKO DOBAR IGRAČ‘

Pljušte reakcije nakon objave da Arsenal želi Dinamovog dragulja: ‘Za 17 milijuna eura to zvuči kao krađa‘

"Luka Modrić je u toj dobi bio dobar, ali ovaj klinac izgleda zastrašujuće"
Piše: SNObjavljeno: 10. travanj 2023. 07:07

Nakon senzacionalne objave da Arsenal prati Dinamovog veznjaka Martina Baturinu te da je 20-godišnjak već neko vrijeme na listi željenih transfera trenera Mikela Artete, kroničari i navijači "topnika" na društvenim mrežama počeli su intenzivno istraživati tko je potencijalno pojačanje londonskog kluba.

I dok najveći otočki mediji još nisu reagirali, što će se tijekom tjedna gotovo sigurno promijeniti, portali specijalizirani za praćenje Arsenala i Premier lige na Uskrs su se i dalje bavili pričom oko Baturine. Neki od njih, poput Gooner Newsa, izdvojili su reakcije navijača koje su zasad mahom pozitivne.

"Za iznos od 15 milijuna funti (oko 17 mil. eura, nap. a.) to izgleda kao krađa. Nemojte biti iznenađeni ako za nekoliko godina shvatite zašto se oko Baturine stvori takav hype, iako to trenutačno ne shvaćate", napisao je jedan tviteraš.

Stranica Shrewd, okupljalište Arsenalovih navijača, prenijela je pisanje Online Goonera da se radi o "potencijalnom nasljedniku Luke Modrića" te da bi njegova cijena mogla biti samo oko 15 milijuna funti. Istovremeno, drugi korisnici podsjećaju da Arteta traži plemenite veznjake te da bi se Baturina odlično uklopio u taj kalup.

"Arteta prati mnoge veznjake koji imaju izražene tehničke vještine i ne bih se iznenadio kad bi ova glasina bila istinita", stoji u jednom tvitu.

Među ostalim reakcijama se izdvajaju mišljenja poput onog da je Baturina "jako, jako, jako, jako, jako dobar igrač", kao i da je "Modrić bio dobar u toj dobi, ali ovaj klinac izgleda zastrašujuće".

Gooner News ističe da se Baturinu gleda kao potencijalnog nasljednika Granita Xhake, kao i da njegove izvedbe za Dinamo u ovoj sezoni "sugeriraju da ima potencijal uskočiti u cipele Arsenalove zvijezde".

Linker
05. ožujak 2024 19:22