RONALD GORSIC Cropix
MODRI SE POHVALILI

FOTO: Pogledajte Jakirovićevu tetovažu u čast Dinamu, trener pobjednik je oduševio navijače ovim potezom

Trener Dinama tetvorirao trofeje za naslov prvaka i pobjednika Kupa na lijevu potkoljenicu...
Piše: SNObjavljeno: 28. svibanj 2024. 13:12

Bila je ovo turbulentna sezona za Sergeja Jakirovića. Počeo ju je kao trener Rijeke da bi u kolovozu zasjeo na klubu Dinama. Dugo to nije izgledalo najbolje, nizali su se nezgodni porazi, zaostatak za Hajdukom bio je opipljiv, a u nekoliko navrata je izgledalo kao da Jakirović neće dočekati kraj sezone u Maksimiru.

Jakirović je preživio sve priče o smjeni, a sjajnim drugim dijelom sezone je došao do dvostruke krune. Osvojio je naslov prvaka Hrvatske s osam bodova prednosti od Rijeke koju je pobijedio i u finalu Kupa. Veliko slavlje ovog uspjeha dogodilo se u nedjelju, dan kasnije mu je predsjednik Dinama Velimir Zajec dao neupitnu podršku, a sada se malo ‘opustio‘ i sam Jakirović.

Naime, on je odlučio trajno obilježiti osvajanje dvostruke krune pa je na lijevoj potkoljenici istetovirao trofeje za prvaka Hrvatske, odnosno Rabuzinovo sunce. Sve je objavio Dinamo na društvenim mrežama uz opis: ‘Šef je definitivno odlučio napraviti uspomenu na ovu sezonu‘. Ima i što obilježiti, a navijači su oduševljeni njegovim potezom, a ovo su neki od komentara:

‘Tak se voli Dinamo.‘

‘Ssavršenaaaa tetovažaaaa.‘

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. svibanj 2024 13:12