DAMJAN TADIC Cropix
ŠOKIRAO OKUPLJENE

Pogledajte kako su navijači zviždali Petkoviću: ‘Tišina! Gospodin je za Dinamo dao jako puno‘

Čuli su se uzvici ‘Bruno ostani‘, no veliko ushićenje splasnulo je na spomen Barišića i Vlatke Peras
Piše: SNObjavljeno: 26. svibanj 2024. 23:03

Dinamovi igrači na glavnom zagrebačkom Trgu proslavili su uspješnu sezonu u kojoj su se okrunili titulom prvaka Hrvatske, Kupa i Superkupa. Modri su se nakon susreta s Rudešom u otvorenom busu uputili put Trga, tisuće navijača okupiralo je ulice, a dolaskom igrača na pozornicu na Trgu nastalo je pravo ludilo.

Brojni igrači dobili su priliku pozdraviti navijače i povesti pjesmu, a pravu erupciju oduševljenja izazvao je Bruno Petković kad je uzeo mikrofon u ruke. Čuli su se na prvu uzvici ‘Bruno ostani‘, međutim veliko ushićenje ubrzo je splasnulo. Petković se u svom govoru prisjetio bivše Uprave i ljudi koji su "puno učinili za Dinamo".

- Nikad ne zaboravite ono što je bilo prije, bez obzira je li netko dao prst ili cijelu ruku. Tišina (kad je krenulo negodovanje, nap. a.) Pozdrav za gospodina Mirka Barišića s kojim nisam imao toliki doticaj, niti smo uopće bili dobri, ali je dao za Dinamo jako puno - riječi su koje su izazvale salve zvižduka na Trgu, a još veće negodovanje pobudila je iduća izjava:

- Drugi pozdrav za mladu damu koja je dala za Dinamo više od dvadesetak godina, za Vlatku Peras.

Ipak, Petko je svoj ‘javni nastup‘ završio u pomalo svjetlijem tonu i ponovno ozario lica publike.

- Pozivam sve navijače Dinama da budu gospoda i da se zahvale svima što su napravili za Dinamo. I da pozovemo Velimira Zajeca da povede novu Upravu i Dinamo u jedno bolje sutra - zaključio je Petković.

VIDEO: Tomislav Dragobratović

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. svibanj 2024 14:02