Marko Pjaca

 GORAN MEHKEK/CROPIX
DOMA JE NAJLJEPŠE

Pogledajte Pjacin povratnički intervju na Maksimir: ‘S njima sam već igrao, bit će ovo jedna lijepa sezona‘

Iza njega je sjajna godina, imao je sjajnu sezonu u Rijeci, otišao je i na Euro, a kruna je povratak u Zagreb
Piše: SNObjavljeno: 03. srpanj 2024. 19:42

Transfer saga napokon je završena, Marko Pjaca vratio se u Dinamo nakon gotovo osam godina. Hrvatski reprezentativac vratio se na istok Zagreba iz Rijeke jer je Dinamo iskoristio klauzulu od 1,5 milijuna eura.

U razgovoru za Dinamov YouTube kanal otkrio je prve dojmove nakon povratka u Maksimirsku 128:

- Hvala prije svega, lijepo je vratiti se doma, mogu reći da sam stvarno jako sretan i veselim se ponovno ići u neke nove pobjede s Dinamom. Nema tu neke prevelike filozofije, sretan sam što sam se vratio kući u svoj klub i dat ću sve od sebe kao što sam uvijek davao tako da se nadam da će ova epizoda u Dinamu biti jednako dobra kao i ona prošla, možda čak i bolja.

Iza njega je sjajna godina, imao je sjajnu sezonu u Rijeci, otišao je i na Euro, a kruna je povratak u Zagreb:

- Slažem se, sezona je bila dosta dobra, vratio sam se u reprezentaciju što mi je bio cilj. Nažalost, rezultat na Euru nije bio najbolji, ali, što je, tu je, danas je malo sretniji dan, povratak u Dinamo, veselim se svemu što slijedi.

Prošlo je osam godina otkako je posljednji put nosio plavi dres protiv Vardara. Kako vidi Dinamo danas?

- Pratio sam cijelo vrijeme, mislim da se Dinamo digao na višu razinu u odnosu na vrijeme kada sam ja igrao, tada smo bili nervozni kada smo igrali u Europi, sada kada gledam imam osjećaj da igraju sa stavom i da su dominantni, nadam se da će tako biti i sada...

Prilagodba mu vjerojatno neće trebati...

- Neće mi trebati puno vremena, dijelio sam svlačionicu s Ademijem i Rogom kad sam bio ovdje, bit će ovo jedna lijepa sezona!

Dinamo sada čeka početak nove sezone, evo što Pjaca ističe o tome:

- Sada ima dosta navijača na tribinama i tome se najviše veselim, playoff Lige prvaka je jako lijepa stvar jer je zagarantirana jesen u Europi i svi preduvjeti su ovdje da ovo bude jedna jako lijepa sezona.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
29. kolovoz 2024 19:15