RONALD GORSIC Cropix
I KADA JE TEŠKO...

Pogledajte što je Dinamo objavio dan nakon debakla u Münchenu, poruka ima preko 500 komentara

‘Svi oni koji se ismijavaju Dinamu, neka se zapitaju gdje su njihovi klubovi igrali sinoćnju utakmicu LP‘
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 18. rujan 2024. 18:51

Nakon debakla protiv Bayerna u Münchenu (9:2) i najtežeg poraza u klupskoj povijesti, nije bilo lako nikome u Dinamu, pa tako ni administratoru društvenih mreža.

Ipak, dan poslije na Facebook stranici hrvatskog prvaka pojavila se objava ‘‘Stojim uz tebe i kada ti ne ide, i kada je teško, s tobom sam ja‘‘, uz fotografiju koreografije Dinamovih navijača na Allianz Areni.

Objava je u par sati prikupila više od 7.000 lajkova i 500 komentara, a mi smo izdvojili neke od najzanimljivijih.

Dajte ljudi Barcelona opali PSG 6:1 u Ligi prvaka, o čemu mi ovdje pričamo... Ne razumijem tko se nadao drukčijem ishodu ove utakmice. Uglavnom, sve je za ljude...

Bayern je space shuttle za nas, al‘ ne toliki da nam 9 uvali... Mi nismo ni na što ličili ni protiv Hajduka ni protiv Rijeke... U pet utakmica protiv Hajduka, nismo zabili više od gola pod vodstvom Jakira.

Iznad svih Dinamo, al‘ Jakire vrijeme ti je da odeš sam, a ne da te moraju tjerati....

Nevistić dobije 9 komada i najbolji je igrač, tu nije ni do koga, nego do trenera...

Svi oni koji se ismijavaju Dinamu, neka se zapitaju gdje su njihovi klubovi igrali sinoćnju utakmicu LP. Nema boljeg kluba od Dinama.

Pregazili nas jesu, ali mi je srce bilo k‘o kuća one dvi minute kad je cijeli stadion umuknuo. Glavu gore.

Glavu gore, danas će biti 1000 trenera i komentara kao i inače. Nogomet je takav, ponekad nemilosrdan. Nije mala stvar igrati u Ligi Prvaka. Mi vas volimo jednako.

Dajte mladima da igraju. Senatori na klupu, da se malo zapitaju, i da shvate da nisu nedodirljivi.

Teško je prihvatiti 9 golova, ali ovo je naša surova realnost, nadam se da ćemo u ostalim utakmicama koliko toliko pokazati da nismo slučajno u LP.

Mene osobno ne boli toliko poraz gledajući rezultat. Dogodilo se. Mene boli slaba igra u HNL-u i pristup kojeg smo jučer imali. Jakir nije dobar trener. Treba dovesti boljeg trenera i pošteno ga platiti. Nažalost Ristovski, Theophile, Ademi i još poneki ne mogu igrati nogomet na razini Lige prvaka. Nažalost ali tako je.

Na žalost nas koji čak i patimo ili se miješa ljutnja, razočarenje, ne znam više što već... Potonula je ekipa i nakon ulaska u LP. Vidjelo se to i s Goricom, pogotovo Rijekom, Hajdukom... Unatoč 5:0 protiv Azera, nije to bilo u igri dobro. Nema napretka ni u čemu, nema trenerovog rukopisa, što oni uopće treniraju kada nema pomaka u igri, pristupu, a profesionalci, dobro plaćeni. Nismo iznad HNL-a. Za Konferencijsku nekako. Nešto fali, nešto nije dobro u radu i pristupu...

Stojimo uz klub, ali uz trenera ne.

Vrijeme je za sankcije.

Linker
18. rujan 2024 18:51