GLYN KIRK Afp
PRAVA SAGA

Prava istina o velikom povratku bivšeg Vatrenog u Dinamo: Sve je počelo s pričom o mlađem bratu...

Može li se tu još nešto promijeniti? Povijest Dinama svih ovih godina nas je naučila - nikad ne reci nikad
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 27. siječanj 2023. 11:01

Dok traje mercato, uvijek će biti raznih priča. Ne samo iz dana u dan, nego iz praktički sata u sat. Imamo ponekad dojam da se na portalima uživo prenose svi događaji, sve špekulacije, sva naklapanja... Evo uzmite samo priču o Josipu Brekalu kojeg se povezivalo s dolaskom u Dinamo. Već skoro mjesec dana se stalno smjenjuju informacije tipa ‘Brekalo dolazi, Brekalo ne dolazi‘.

U priči se uključuju i strani novinari koji ispaljuju ‘senzaciju‘. Dakle, priča jest ovakva, barem po onome što mi znamo. Marko Vukelić, zamjenik sportskog direktora Modrih Ante Čačića razgovarao je s ocem Josipa Brekala i njegovim menadžerom Andijem Barom.

image

Josip Brekalo

JOSE BRETON Nurphoto Via Afp

Bilo je priče oko Josipovog brata Filipa kad je daljnja karijera u pitanju, ali naravno da se onda dotakla i priča starijeg brata. U vrijeme dok su menadžer i tata Brekalo bili u Dinamu, susreli su Čačića, ali on nije pokazivao neki interes. Pa je društvo zaključilo da Čačića uopće ne zanima Brekalo, te da od njegovog dolaska u Dinamo neće biti ništa. No, ako ste primijetili, Čačić nikad javno nije izjavio da ne želi Brekala.

Može li se tu još nešto promijeniti? Povijest Dinama svih tih godina nas je naučila da nikad ne reci nikad. Čačić je tvrd tip, tvrdoglav i uvijek slijedi ono što mu je u mislima, ne dozovoljava da mu se bilo tko miješa u posao. Recimo, rekao je da ovog zimskog mercata može otići samo Dominik Livaković.

I toga se drži, nije pristao na odlazak kapetana Ademija. Međutim, o Brekalu, opet ponavljamo, nije rekao ništa konkretno. Ne želimo se sad i mi uključiti u stalno medijsko bombardiranje o Josipu Brekalu, ali danas nam je stigla informacija da ‘slučaj Brekalo‘ još možda nije spremljen u arhivu.

Možda još postoji mogućnost dogovora pa da Breksi na kraju ipak završi u plavom domu...



POGLEDAJTE PRVU EPIZODU ‘VAR SOBE‘

Hoće li ‘dvorske borbe‘ ostaviti traga na igru Dinama? Ima li Ivan Leko momčad za napad na prvo mjesto? Zašto je Osijek ušao oslabljen u nastavak sezone? Tko će izboriti četvrto mjesto i europske nastupe? Odgovore na ta i mnoga druga pitanja pronađite u prvoj epizodi našeg novog podcasta ‘VAR soba‘ u kojem je gostovao Ilija Lončarević.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 09:02