Kaheem Parris

 Screenshot: NK Koper
MILIJUNSKI POSAO

Pred vratima Maksimira napadač iz Jamajke: Legenda Dinama uživo snimala igrača koji se bori za naslov!

Modri već duže vremena prate mladog napadača koji je ove sezone upisao 12 pogodaka i 3 asistencije
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 14. svibanj 2022. 11:32

Modri su praktički već riješili dva igrača koji dolaze na ljeto. Ako ste pratili, znate od kojoj dvojici se radi, to su napadač Rijeke Josip Drmić, te veznjak Rapida Robert Ljubičić. Naši izvori tvrde da je pred rješenjem još jedan igrač, radi se o Kaheemu Parrisu (22), desnom krilu slovenskog Kopra.

Prije neki dan smo pisali da je Dinamov skaut Marijan Vlak pohodio utakmicu slovenske momčadi koja ove sezone igra sjajno, koja je prije neki dan u finalu Kupa Slovenije pobijedila Bravo (3:1), a trenutačno se dva kola prije kraja prvenstva u Deželi nalazi na prvom mjestu s dva boda prednosti pred Mariborom. Dobili smo u međuvremenu odgovor da je Vlak došao pogledati baš napadača iz Jamajke.

Njegovo izvješće bilo je jako pozitivno, makar Modri već duže vremena prate mladog napadača koji je ove sezone za Koper zabio 12 pogodaka i ubilježio tri asistencije. Vele nam vijesti iz menadžerskih krugova da bi se posao oko dovođenja dečka s Jamajke vrlo brzo mogao realizirati, da bi Dinamu uplatio odštetu od milijun eura, a da bi Parrisova plaća iznosila 360 tisuća eura netto godišnje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 14:21