Luka Stanzl/pixsell, Gnk Dinamo
VIŠEGODIŠNJA SURADNJA

Prije tri dana zabio svoj prvijenac za Dinamo, a sada je potpisao ugovor! ‘Ovo je ispunjenje najvećih želja‘

Dinamo tako ponovno surađuje sa igračima iz zadarskog kraja, već provjeren recept kroz povijest
Piše: Andro PolićObjavljeno: 20. siječanj 2023. 09:35

Prije deset dana proslavio je 19. rođendan, a sada je kao zakašnjeli poklon dobio profesionalni ugovor s Dinamom. Jakov Gurlica potpisao je višegodišnji ugovor s "modrima", riječ je o mladom, talentiranom stoperu koji je skrenuo pozornost na sebe na nedavnim pripremama.

- Ovo je za mene ispunjenje najvećih želja. Iznimno sam sretan što je Dinamo prepoznao i nagradio moj trud i rad, nadam se da me u ovom klubu čeka još puno lijepih trenutaka, ali sad je na meni da nastavim raditi kao i dosad te da se i dalje dokazujem - rekao je Gurlica za klupsku stranicu po potpisu ugovora.

Mladi branič rođen je u Zadru, međutim dijete je Škabrnje, a u Dinamo je stigao prije sedam godina. Hrvatski prvak tako nastavlja provjerenu suradnju s igračima iz zadarskog kraja, dubok trag ostavio je Luka Modrić, ali i Šime Vrsaljko.

Od prvih dana u Maksimiru Gurlica je igrao s Gabrijelom Rukavinom i Lukom Lukanićem, dvojicom igrača koja su također prošli nedavne pripreme s prvom momčadi. Gurlica je neslužbeni debi upisao u prijateljskoj utakmici protiv Celja u Rovinju, kada je zatresao gredu, a u "generalki" protiv Brava na Maksimiru u utorak glavom je nakon ubačaja Marka Bulata skrenuo loptu u mrežu i postigao prvijenac.

- Sjajan je osjećaj zabiti gol u seniorskoj konkurenciji. Volio bih da je na toj utakmici bilo navijača jer bi onda trenutak bio još svečaniji, no svejedno će mi taj dan i ta utakmica ostati u posebnom sjećanju - rekao je Gurlica.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
14. travanj 2024 10:25