Komnen Andrić (desno)

 RONALD GORSIC Cropix
NOVI TRANSFER NA POMOLU

Protiv Hajduka ga nije bilo ni u zapisniku, to je pouzdan znak da odlazi iz Dinama, a zna se i kamo!

Pojavila se i priča u španjolskim medijima da je za Marka Tolića zainteresirana - Mallorca
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 11. srpanj 2022. 15:39

Protiv Hajduka u zapisniku nije bilo Komnena Andrića. To je pouzdan znak da se približio njegov transfer u francuski Clermont o čemu smo već pisali. Također i Deni Jurić je već na ulaznim vratima Gorice, makar se još uvijek spominje i mogući odlazak na posudbu u Rijeku. Iskusni francuski stoper Theophile-Catherine također nije dobio priliku protiv Hajduka.

Izgleda da je i njega trener Ante Čačić otpisao, da se na njega više ne računa. Trener Modrih dao je priliku Rasmusu Lauritsenu i Dini Periću, a kad se još vrate prezimenjaci Šutalo, Josip i Boško, KTC zaista postaje višak. On je jedan koji bi mogao vrlo brzo napustiti Maksimir.

Pojavila se i priča u španjolskim medijima da je za Marka Tolića zainteresirana Mallorca, njegov agent Andy Bara kaže da za Marka ima dosta opcija, tako da se može očekivati da i on ovog ljetnog mercata mahne Modrima na pozdrav. Eto, polako i sigurno se očito čisti Dinamova svlačionica, Čačić se približava brojci od 22 ili 23 igrača koje želi u njoj. Još nema konkretnih vijesti, ali radi se na tome, uskoro možemo očekivati nove izlazne Dinamove transfere. Od prvotimaca, zasad je još uvijek jedini ovoljetni odlazak onaj Bartola Franjića, kojeg je za 7,5 milijuna eura u Wolfsburg doveo hrvatski trener Niko Kovač. (do)

Bez nereda nakon završetka utakmice

Ravnateljstvo policije objavilo je izvješće o akcijama uoči, za vrijeme i nakon subotnjeg Superkupa. MUP RH objavio je kako je "organizirani dolazak i povratak gostujućih navijača s oko 280 vozila, 40 kombija i vlakom protekao u najboljem redu", te da je uhićeno 19 osoba, od kojih nijedna nakon završetka utakmice (dvoje u Splitu, dvoje u zoni stadiona Maksimir prije utakmice, 15 do kraja prvog poluvremena). Od njih je deset dovedeno na prekršajne sudove, dok kod jedne osobe nisu potvrđene sumnje u protupravno ponašanje, obavijestila je policija... (dd)

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
02. svibanj 2024 22:46