Detalj iz prve utakmice

 TOMISLAV KRISTO Cropix
AZERI NE GUBE NADU

Pumpa se euforija uoči Dinama: ‘Nazabijat ćemo se golova. Samo se sjetite ove utakmice‘

"Vjerujem u našu momčad. Možemo pobijediti u svim sljedećim utakmicama", kaže vratar Kochalski
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 27. kolovoz 2024. 21:15

Karabah će u srijedu pokušati nadoknaditi minus od tri pogotka protiv Dinama u uzvratnom susretu play-offa Lige prvaka. Iako je pobjeda Modrih od 3:0 iz Maksimira velik kapital, u redovima azerbajdžanskog prvaka i dalje postoji nada u preokret i plasman u grupnu fazu Lige prvaka.

- Gledao sam utakmicu s Ludogorecom u 3. pretkolu, naša je momčad tada dokazala da može postići puno pogodaka (2:7, op. a.). Vjerujem da možemo ponoviti taj rezultat u uzvratu s Dinamom. U prvoj utakmici u Zagrebu naša momčad je također stvorila velik broj prilika, no nažalost nismo ih uspjeli iskoristiti. Međutim, uvjeren sam da u uzvratu možemo zabiti dovoljno golova za prolaz - optimistično je u razgovoru za Sportinfo.az najavio Mateusz Kochalski, 24-godišnji poljski vratar pristigao ovog ljeta iz Stal Mieleca.

Kochalski je inače debitirao za Karabah u domaćem porazu protiv Turana (0:1) u kojem je trener Gurban Gurbanov čuvao većinu prvotimaca za novi ogled s hrvatskim prvakom.

- Bila je to važna utakmica za nas, nažalost, izgubili smo, nismo igrali dobro. Ipak, znam da možemo bolje. Vjerujem u našu momčad. Možemo pobijediti u svim sljedećim utakmicama – poručio je poljski čuvar mreže.

Portal Idman.biz prenosi izjavu trenera Karabaha Gurbana Gurbanova nakon rijetkog domaćeg posrtaja.

- Suparnici se za nas pripremaju vrlo ozbiljno, i to je normalno. Rana je faza sezone i ovakvi porazi korisni su za momčad – ustvrdio je Gurbanov.

Linker
05. rujan 2024 10:57