PAUN PAUNOVIC/CROPIX
POTRES U MAKSIMIRU

Reakcije navijača nakon Kopićeve smjene: ‘Ovo je velika šteta za ostatak HNL-a; Sam si je najviše kriv...‘

Izdvojili smo najzanimljivije komentare naših čitatelja, reakcije su svakakve...
Piše: SNObjavljeno: 21. travanj 2022. 12:42

Nakon samo 19 službenih utakmica na klupi Dinama, Željko Kopić je smijenjen s pozicije prvog trenera momčadi. Potvrdio je to zagrebački klub ovog četvrtka oko podneva...

Kopiću je presudio poraz od Hajduka na Poljudu (1:0) kojim je samo dodatno zakomplicirana nikad luđa utrka za naslov prvaka Hrvatske. Velika vijest s Maksimira glasno je odjeknula, a mi smo zavirili na društvene mreže i provjerili kakve su prve reakcije.

"Velika šteta za ostatak HNL-a", poručio je jedan čitatelj Sportskih novosti. Drugi su se pak zahvaljivali Hajduku, treći Bogu... Što nam samo govori i da navijači Modrih nisu baš bili oduševljeni Kopićevim radom i učinkom.

"Sam si je najviše kriv, društvo iz Međugorja dovodi Jakirovića, Zrinjski je već prvak BiH, a Sergej dolazi u Maksimir. Tako i tako društvo iz Međugorja još dok je fizički bilo u Maksimiru nikad nije htjelo dati malo bolju lovu za trenera. Sve neke zakrpe osim Bjelice, ali Bjelica je i napravio dobar posao", dodao je jedan čitatelj na ovu temu.

Izdvajamo još nekoliko komentara s društvenih mreža:

"Dinamo se neočekivano pojačao za zadnjih pet kola. Konačno dobra vijest jer ovo što Dinamo igra u zadnje vrijeme je krpiguz bez glave i repa uz potpunu bezopasnost po protivnika."

"Da dođe i dobri stari Fabio Capello i njega bi brzo smijenili."

"Ovaj lik da je trener Belupa bi ugrozio 'njihovo vječno' sedmo mjesto u HNL-u..."

"Kasno ste se sjetili. To je već trebalo biti učinjeno."

"A sad je vrijeme za Jurčića", napisao je jedan čitatelj, a ubrzo u istom smjeru otišao i drugi. "Evo prilike za Krunu."

"Šteta - da je ostao, Hajduk prvak. Ovako će biti napeto..."

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. svibanj 2024 09:53