Gabrijel Rukavina slavi pogodak

 DAMIR KRAJAC Cropix
MENADŽER ZA SN

‘Rekao sam vam, Olmo će biti reprezentativac Španjolske, a sad vam kažem - Gabrijel će igrati za Hrvatsku!‘

‘Zanimanje tog njemačkog kluba je dokaz da je Rukavina ekstra talent‘, kaže menadžer Dinamova talenta.
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 19. kolovoz 2022. 14:28

Pisali smo prije neki dan da je njemački bundesligaš Leipzig poslao pismo namjere u Maksimir, njemački klub želi dovesti mladog Gabrijela Rukavinu (18). Da ne bi ostalo samo na špekulacijama, nazvali smo poznatog hrvatskog menadžera Andyja Baru, čovjeka koji je u Leipzig svojedobno doveo Danija Olma, a sudjelovao je i u transferu Joška Gvardiola. Bara je, naime, Rukavinin menadžer...

image

Gabrijel Rukavina

ZELJKO PUHOVSKI Cropix

- Vaša informacija je apsolutno točna. Postoji interes Leipziga za Gabrijela Rukavinu. Zanimanje tog njemačkog kluba je dokaz da je Rukavina ekstra talent jer Leipzig prati samo najbolje igrače svijeta u tim godištima. Iskreno, ne znam što se dogoditi do kraja prijelaznog roka, hoće li otići iz Dinama u Leipzig ili ne. Međutim, mogu ustvrditi da je on budući hrvatski reprezentativac. Ako se sjećate, isto sam vam kazao da je Olmo, kad je dolazio u Dinamo, budući reprezentativac Španjolske. Dakle, očito dobro poznajem materiju. Nego, ovo priča s Rukavinom i Leipzigom nije od jučer, Nijemci ga prate već godinu i pol dana - kazao nam je Bara.

Naravno, sve karte u rukama drži Dinamo. Uskoro ćemo vidjeti hoće li maksimirsko društvo odlučiti mladog talenta transferirati u Leipzig ili će ga zadržati kao moguću buduću zvijezdu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 04:16