Marko Rog

 GORAN MEHKEK Cropix
STRIJELAC NA PRIPREMAMA

Rog o pojačanju Dinama: ‘Veliki mi je prijatelj, jako sam sretan što ćemo igrati zajedno‘

Noge su i dalje teške, ovo je tek početak priprema, ali to nije utjecalo na igru Dinama
Piše: SNObjavljeno: 10. srpanj 2024. 21:40

Dinamo je u prvoj pripremnoj utakmici pregazio bugarsku CSKA 1948 Sofiju rezultatom 6:2. Jedan od strijelaca bio je i novi broj 30, nakon odlaska Takura Kaneka, svoj stari broj iz prvog mandata u plavom dresu nosi Marko Rog, koji osim što je zabio, imao je čast i nositi kapetansku traku.

- Velika mi je čast nositi traku kluba kojeg volim od malena, htio bih čestitati svojim suigračima, nagradilo nas je sve odličnim drugim poluvremenom gdje smo zabili puno golova, a pohvalio bih i sve mlade igrače jer se na njih može računati - izjavio je Rog za klupske medije nakon utakmice.

Noge su i dalje teške, ovo je tek početak priprema, ali to nije utjecalo na igru te je Dinamo pospremio "pola tuceta" u mrežu Bugara, za što su možda najzaslužniji upravo mladi...

- Uvijek je Dinamo krasilo to da proizvodi puno talenata i da se ne mora brinuti za budućnost.

Teško je razgovarati s Rogom, a ne spomenuti imenjaka mu i velikog prijatelja, Marka Pjacu, koji se vratio u modre odaje nakon gotovo osam godina.

image
JOSIP BANDIC Cropix

- Nitko sretniji od mene što je došao! Zna se o kakvom se čovjeku i igraču radi, on mi je veliki prijatelj i jako sam sretan što ću opet igrati s njim.

Kako se osjeća na početku ovih priprema?

- Dobro sam, želim biti zdrav jer je to najvažnije, zna se kroz što sam prolazio. Radim na sebi i stalo mi je da budem dobro.

Linker
05. rujan 2024 11:28