Goce Sedloski je u prvoj utakmici uspio remizirati s Modrima

 GORAN MEHKEK/CROPIX Cropix
MAKEDONCI VJERUJU U PROLAZ

Sedloski uoči uzvrata protiv Dinama: ‘Ante Čačić je malo preoptimističan u najavama da će Modri slaviti‘

Trener makedonskog prvaka je najavio uzvrat koji se igra u utorak u 21 sat u Skoplju
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. srpanj 2022. 13:25

Dinamo i Škupi su remizirali su 2:2 u Zagrebu i sada obje ekipe traže prolaz u uzvratu u Skoplju koji je na rasporedu u utorak u 21 sat. Domaćinu je otpao veznjak Danfa, a Goce Sedloski kaže kako je Dinamo i dalje favorit.

"Puno toga će ovisiti o Dinamu. Imamo jasan plan. Nismo se branili u Zagrebu i nećemo se braniti niti u Skoplju. Nogomet se igra za publiku i tamo ćemo se postaviti. Želimo da budu sretni", rekao je trener Škupija pa dodao:

"Ovaj put nas Dinamo neće podcijeniti. Njima je ovo ipak utakmica za Ligu prvaka. Mi moramo pojačati ritam i energiju i biti kolektiv na terenu, ali i smanjiti greške u odnosu na prvi susret. U tom slučaju se možemo nečemu nadati."

Sedloski je ipak oprezan.

"Svi znamo što je Dinamo i kakve igrače imaju i kakve transfere rade svake godine. Uvijek te igrače zamijene novim kvalitetnim pojedincima, ali nogomet je zanimljiv i imamo se čemu nadati. Dinamo će igrati napadački. U to budite sigurni. Znam to, ali moramo se postaviti kao u Zagrebu. To nam je glavni cilj. Imamo pozitivan rezultat i sad je Dinamo pod pritiskom. Igrat ćemo napadački, ali nećemo se zaletavati. Pokazali smo da se možemo nositi s njima i da imamo kvalitetu. Neka bolji pobijedi."

Ante Čačić je nakon pobjede nad Slaven Belupom u HNL-u najavio kako će Dinamo proći Škupi.

"Trener Dinama daje malo preoptimistične izjave, ali to je Dinamo. Bio sam tamo i kao igrač i kao trener i znam kako razmišljaju. Dinamo uvijek ide na pobjedu. Čačić je moj kolega, dobar je trener, bio je i izbornik Hrvatske, a to se ne događa slučajno", rekao je Sedloski pa dodao kako se vježbaju sve situacije, pa tako i penali, te za kraj odgovorio koga bi iz Dinama htio imati na raspolaganju u svojoj ekipi:

"Hahaha, to je trik pitanje. Ne želim vam reći. Kažem, motivirani smo, a takav će biti i Dinamo. I ja i igrači znamo sve što se događa u njihovoj ekipi. Dinamo je odlična momčad i puno će ovisiti o njima. Svi vjerujemo u prolaz", zaključio je Sedloski.

Linker
17. travanj 2024 00:33