GORAN MEHKEK Cropix
NOVA POBJEDA MODRIH

Sergej Jakirović: ‘Kulenović je vruć, a ovaj čovjek je permanentna opasnost, radi razliku, a bit će još bolji‘

Trener Dinama bio je iznimno zadovoljan nakon pobjede nad Goricom
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 24. kolovoz 2024. 23:15

Četiri utakmice, maksimalnih 12 bodova, Dinamov je rezime u uvodna četiri kola HNL-a. Nakon Istre, Osijeka i Šibenika, Dinamo je slavio i protiv Gorice te na sjajan način ušao u sezonu, koju može dodatno začiniti ulaskom u skupinu Lige prvaka.

Modri junak opet je bio Sandro Kulenović koji je dvama pogocima odveo Dinamo do slavlja. Jedini gostujući gol djelo je Jurice Pršira u sudačkoj nadoknadi.

Sergej Jakirović bio je iznimno zadovoljan pobjedom, ali i učinkom najnovijeg pojačanja.

- Dobro smo ušli u utakmicu, rano poveli, onda smo malo izgubili niti igre, bilo je malo pomutnje. U poluvremenu smo planski napravili zamjene, unijeli više energije, imjali smo još prilika da zabijemo još koji gol. Na kraju smo primili pogodak koji smo morali obraniti. Nekad smo radili greške koje inače ne radimo, ali pristup je bio dobar. Zadovoljan sam, ove dečke ćemo koristiti i u slijedećim utakimicama. Cordoba je permanentna opasnost, radu razliku, biti će još bolji kad se maksimalno uigra. Mmaee je dobio udarac laktom u nos, nadamo se da će sve na kraju biti u redu. Jako nam je drago zbog Kulenovića, kako vi novinari kažete, jako je vruć

image

Juan Cordoba

GORAN MEHKEK Cropix

Trener Gorice Rajko Vidović ja kazao:

- Odradili smo korektnu utakmicu. Dinamo ne prašta, kazni svaku pogrešku. tu se radi o velikoj kvaliteti. Šteta što smo u početku primili onaj gol kad nismo bili koncentrirani. Ne možemo biti zadovoljni rezultatom, ali predstavom svojih igrača sam zadovoljan. Dinamo se jako potrudio da dođe do ta tri boda, mogli su zabiti još koji gol više, na sreću nisu. Želim im sreću u slijedečoj europskoj utakmici.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. rujan 2024 11:05