Anthony Martial vjerojatno propušta susret s Dinamom

 CRISTINA QUICLER Afp
TRENER OTKRIO STANJE

Sevilla uoči Dinama ostala bez velike zvijezde: ‘Ne možemo sjesti i plakati, čeka nas težak uzvrat‘

Trener Seville Lopetegui se osvrnuo na ozljedu Anthonyja Martiala koji vjerojatno propušta Dinamo
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. veljača 2022. 10:08

Dinamo će u četvrtak igrati uzvratnu utakmicu protiv Seville u Europskoj ligi. U prvoj utakmici Španjolci su slavili s 3:1, a za uzvrat neće moći računati na Anthonyja Martiala koji je u tu pobjedu ugradio jedan gol.

Sevilla je u španjolskoj ligi remizirala s Espanyolom, a taj bod je došao jako teško nakon što joj je najbolji branič Jules Kounde dobio crveni karton. Da stvar bude gora za Sevillu, ozlijedio se i Anthony Martial koji je igru napustio već sredinom prvog dijela i vjerojatno ga neće biti ni za uzvrat s Dinamom.

"Moramo pričekati i vidjeti što će s njim biti. Osjetio je bol u nozi. Moramo se opet boriti s takvim okolnostima, ali ne možemo sad sjesti i plakati. Moramo se koncentrirati na ono što dolazi", rekao je trener Seville Julen Lopetegui nakon utakmice s Espanyolom pa dodao:

"Jedino što sad postoji je četvrtak. Imamo jako težak uzvrat protiv ekipe koja se vraćala iz zaostatka u jako puno utakmica na svojem stadionu."

Dinamo je u domaćem prvenstvu kiksao i osvojio samo bod protiv Lokomotive, a u četvrtak će pokušati napraviti još jedno čudo i okrenuti rezultat protiv Seville. Taj susret Europske lige je na rasporedu u 18:45.

Linker
26. travanj 2024 10:56